Ski extras bedrijf voegt 60 resorts toe aan een uitbreidingsprogramma


`De business heeft zich verdubbeld', aldus SkiVakantieExtras.nl

LONDEN, 20081210 -- SkiVakantieExtras.nl - het `extra's' bedrijf voor onafhankelijke skiërs - heeft zijn activiteiten voor het eerst uitgebreid van resorts in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland naar resorts in Canada, Italië, Andorra en Bulgarije. SkiHolidayExtras.com was al langere tijd actief voor Britse klanten en sinds afgelopen winter is er voor het eerst een Nederlandse versie van de website beschikbaar voor de Nederlandse klanten.

Ski Vakantie Extras verwachtte al een enorme groei op de onafhankelijke skimarkt deze winter. Bewijs is de toegenomen capaciteit van de goedkope vliegmaatschappijen naar de Alpen. "Alleen al easyJet levert iedere zaterdag 22 vluchten van de Londense luchthavens naar Genève deze winter," zegt Ski Vakantie Extras' Aili Just.

SkiVakantieExtras.com beweert dat de omzet zich heeft verdubbeld in vergelijking met deze tijd precies een jaar geleden. Sinds de vertaling van de site (SkiVakantieExtras.nl) is er een sterke groei te zien in Nederlandse boekingen, vooral van groepen die naar Frankrijk en Oostenrijk gaan. De verwachting is dat deze trend zich zal aanhouden.

Just vertelt dat SkiVakantieExtras.nl's website 495% meer bekeken is dan dezelfde tijd een jaar geleden en dat de boekingen zich hebben verdubbeld. Skischool is het product dat de meeste groei laat zien, met bijna het 3-voudige aantal van vooraf geboekte lessen in vergelijking met deze tijd een jaar geleden.

Het bedrijf biedt vooraf te boeken services aan in 200 skioorden door heel Europa en Canada. De services zijn skipassen, ski & snowboard huur, kinderopvang, lessen, chalet catering - inclusief eten, wijn en een chaletmeisje - en daarnaast nog activiteiten zoals excursies husky rijden.
De kortingen kunnen oplopen tot wel 40% in vergelijking met de prijzen in de resorts. Met wachten tot u arriveert in het resort, riskeert u niet alleen uw persoonlijke budget flink te overschrijven, maar ook riskeert u dat skischolen vol zijn - vooral in het hoogseizoen.

In Alpe d'Huez begint een week skihuur met schoenen en stokken voor volwassenen bij ¤ 57,- en pakketten voor kinderen vanaf ¤ 34,-. Een 6-daagse skipas kost ¤ 203,-.

"Skiërs zullen net als dat ze met vluchten doen, ook eens wat rond moeten kijken voor vliegveldtransport, skilessen en materiaalhuur. Indien ze ergens anders een voordeligere prijs vinden, horen we daar graag meer over!" zegt Just.

www.SkiVakantieExtras.nl + 44 870 251 0009