Ingezonden persbericht


Presentatie Autobiografie Mijn broer Gino en ik

Enschede, 2 december 2008

Geachte heer, mevrouw

Wellicht weet u dat ik het levensverhaal van mijn enige broer Gino heb geschreven. Nadat het in 52 afleveringen op de website www.twentesport.com is gepubliceerd, zal het verhaal binnen enkele dagen in boekvorm verschijnen, aangevuld met onder andere een tiental gedichten die Gino zelf heeft geschreven en enkele brieven.

Gino was in zijn jeugd een van de grootste voetbaltalenten van Nederland. Hij leek een fantastische toekomst tegemoet te gaan, maar raakte na de puberteit aan lager wal, mede omdat hij bleek te lijden aan de borderline ziekte. Op 18 juli 2003 is hij overleden. Ik heb toen vlak na zijn dood het verhaal van zijn leven opgeschreven.

Het boek is getiteld 'Mijn broer Gino en ik'. Graag wil ik u uitnodigen bij de officiële presentatie aanwezig te zijn. Ik zal het eerste exemplaar aanbieden aan voetbaltrainer Martin Jol van HSV, die in Gino's jeugdjaren veel voor hem heeft betekend. Ook andere oud-profvoetballers uit Gino's tijd zullen daarbij aanwezig zijn.


Plaats van handeling: de kantine van de voetbalvereniging Vogido, Tegelerweg 66 te Enschede. Aanvang 19.30 uur. Vogido is de club waar Gino en ik onze voetballoopbaan zijn begonnen.

Ik hoop u daar op 10 december bij deze presentatie te mogen begroeten.

Ben Weber
Batshoek 64

7546LB Enschede

06 30740793

ben.g.weber@hetnet.nl