Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 10 december 2008

Willem Alexander en Maxima reiken prijs Oranjefonds uit aan Vier Het Leven

Stichting Vier Het Leven heeft uit handen van ZKH Prins Willem Alexander en HKH Prinses Máxima de prijs ontvangen voor het meest innovatieve en communicatieve initiatief van het Oranjefonds Groeiprogramma. Vier Het Leven organiseert theater- en concertbezoeken voor senioren die dit niet meer zelfstandig kunnen en beoogt hiermee een bijdrage te leveren aan het beperken van sociaal isolement.

Aansluitend op deelname aan het Oranjefonds Groeiprogramma ontvangt Stichting Vier Het Leven een aanvullende financiering voor de komende twee jaar. Het initiatief krijgt mede hierdoor de mogelijkheid haar activiteiten de komende vijf jaar uit te breiden van vier naar twintig Nederlandse regio's. Vier Het Leven groeit hiermee uit tot een landelijke organisatie die meer dan 20.000 senioren per jaar de mogelijkheid biedt deel te nemen aan theater- en concertbezoeken.

Zie ook: www.4hetleven.nl

----------

De activiteiten van Vier Het Leven worden mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds i.s.m. Mc Kinsey & company, het samenwerkingsverband van stichting Het R.C. Maagdenhuis, Stichting Brentano Steun des Ouderdoms en het Nationaal Fonds Ouderenhulp, Stichting Sluyterman van Loo fonds en donateurs.

----------



Ingezonden persbericht