Ingezonden persbericht


Delft, 10 december 2008
PERSBERICHT

Facilicom kiest voor Thieme GrafiMedia Groep

Na een zorgvuldige aanbestedingsprocedure selecteerde Facilicom Services Group Thieme GrafiMedia Groep voor de productie en levering van alle communicatiemiddelen en handelsdrukwerk aan al haar werkmaatschappijen. Thieme zal ook zorg dragen voor de bijbehorende productieplanning en -optimalisering voor deze facilitair dienstverlener. In november tekenden beide partijen een samenwerkingsovereenkomst voor drie jaar.

Yvonne Schmits, manager Centrale Inkoop van Facilicom: "Facilicom kiest voor Thieme omdat deze groep landelijk actief is en omdat de prijs en kwaliteit bij Thieme in de juiste verhouding liggen. Thieme beheerst bovendien bijna alle drukwerkdisciplines, waardoor optimale synergievoordelen worden behaald."

Facilicom en Thieme werken al vele jaren samen. Zo neemt Facilicom bij Drukkerij Sonneveld, onderdeel van Thieme GrafiMedia Groep, haar huisstijldrukwerk en diverse formulieren af. Zusterbedrijf PlantijnCasparie Capelle fungeert voor Facilicom als sparring partner voor het meer bewerkelijke drukwerk, zoals brochures, flyers, jaarverslagen, logboeken en kaarten. Bij PlantijnCasparie Capelle wordt een servicedesk voor Facilicom ingericht.

Facilicom Services Group
Facilicom Services Group is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan opdrachtgevers alle facilitaire zorg uit handen nemen. Op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze. Facilicom Services Group kan op vrijwel elk terrein de juiste mensen op de juiste plek leveren. Facilicom is daarbij de enige speler in Nederland die zowel schoonmaak (Gom), beveiliging (Trigion en HBD), catering (Prorest), bouw & installatie (Breijer), personeelsdiensten (Axxicom) en het facility management (Facilicom Facility Solutions) uit de eigen organisatie kan leveren. Facilicom verwacht 2008 af te sluiten met een omzet van E 1 miljard en heeft 30.000 mensen in dienst, verdeeld over Nederland, België, Frankrijk en Engeland. Kijk voor meer informatie op www.facilicom.nl.

Thieme GrafiMedia Groep
Thieme GrafiMedia Groep, één van de grootste spelers op de Nederlandse grafimediamarkt, biedt totaaloplossingen voor communicatievraagstukken. De vier business lines Print en grafische dienstverlening, ICT services, Uitgeven en Communicatie & design zullen naar verwachting in 2008 samen goed zijn voor een jaaromzet van ruim E 200 miljoen. Op het gebied van vellenoffset en printing-on-demand is de groep in Nederland marktleider. Ook is de groep actief op het gebied van heatset- en smalbaanrotatie. Thieme heeft 1.500 mensen in dienst. Meer informatie is te vinden op www.thiemegroep.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie over de samenwerking tussen Facilicom Services Group en Thieme GrafiMedia Groep kunt u contact opnemen met Theo Vermeulen, directeur Print en grafische dienstverlening van Thieme GrafiMedia Groep (t: 015-2151990, e: tvermeulen@thiemegroep.nl). Irenka van den Hout, manager Marketing en Communicatie, geeft u graag meer algemene informatie over Thieme GrafiMedia Groep (t: 015-2151031, e: ivandenhout@thiemegroep.nl).

Fotobijschrift: v.l.n.r.: Bart van Aller (Thieme), Theo Vermeulen (Thieme), Babette Sarlet (Facilicom), Wim Geels (Thieme), Yvonne Schmits (Facilicom) en Christian Koolmees (Facilicom)

---- --