Persbericht

Unit 4 Agresso sponsort finaleshow Effe geen cent te makken ~ Financiële software Unit 4 Multivers ingezet bij verwerking donaties ~

Sliedrecht, 10 december 2008 - Unit 4 Agresso sponsort de benefietuitzending van het televisieprogramma De Frogers: Effe geen cent te makken. Tijdens deze liveshow op 11 december willen zanger Rene Froger en zijn vrouw Natasja zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Voedselbank. De donaties die binnenkomen, worden verwerkt met behulp van de boekhoudsofware Unit 4 Multivers.

De Voedselbank staat centraal in De Frogers: Effe geen cent te makken. In deze docusoap moesten zanger Rene Froger, zijn vrouw Natasja en hun kinderen een maand lang rondkomen op bijstandniveau. Doel is om aandacht te vragen voor de Voedselbank.

"Unit 4 Agresso steunt de Voedselbank van harte", zegt Fred Loos, business unit manager van Unit 4 Agresso. "Inzicht in de financiën is een voorwaarde voor een gezonde onderneming "En als er effe geen cent te makken is, weten ondernemers die met onze software werken in ieder geval waarom."

(160 woorden)