Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Alblasserdam, 10 december 2008

Verhuizers Mondial Movers assisteren bij rampenoefening Verhuisorganisatie staat hulpverleningsdiensten bij

Verhuizers van Mondial Movers vezorgden onlangs wel een heel bijzondere verhuizing. Ze waren dinsdagavond betrokken bij een grootschalige rampenoefening bij Groningen.

Bij het Hoornse en Paterswoldse Meer, ten zuiden van de stad Groningen, werd de evacuatie van een verpleeghuis in scène gezet. Elf zorgverhuizers, een oefenbegeleider, een waarnemer, twee verhuisauto's en een servicebus namen deel aan de grootste rampenoefening ooit in de omgeving van Groningen. De zorgverhuizers van het in Kolham gevestigde verhuisbedrijf deden tijdens de oefening waar ze goed in zijn: het verhuizen van een verpleeginstelling (huize Avondrood, een fictief verpleeghuis).

Twee werknemers van Mondial Oostland Logistics hadden zelfs een verantwoordelijke rol tijdens de oefening. Sijtze Bijzitter, accountmanager/aandeelhouder, had de functie van waarnemer, terwijl Manfred Hageman, projectleider bij het verhuisbedrijf, de functie van oefenleider bekleedde.

Mondial Movers is een in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuizers in Nederland. De 22 aandeelhoudende verhuisbedrijven, op 36 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen.Mondial Movers is een specialist op het gebied van zorgverhuizingen. De verhuisorganisatie heeft zelfs een aparte afdeling die hier op gericht is: Unit De Zorg.

Mondial Oostland Logistics is onderdeel van de Mondial Waaijenberg Groep, een groep professionele verhuisbedrijven met vestigingen in Assen, Delfzijl, Ede, Groningen en Kolham. De verhuisgroep houdt zich bezig met particuliere verhuizingen over heel de wereld, bedrijfs- en kantoorverhuizingen, industriële relocaties, logistiek management en de opslag van archieven en inboedels. De Mondial Waaijenberg Groep is gespecialiseerd in overzeeverhuizingen en internationale verhuizingen, bedrijfs- en kantoorverhuizingen.

Foto: Verhuizers van Mondial Movers assisteerden onlangs bij de grootste rampenoefening ooit in de omgeving van Groningen. Foto: Mondial Oostland Logistics. Bijlage: Mondial Waaijenberg Groep

Noot voor de redactie (