Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Wegwerkzaamheden Waterschap Rivierenland op Google Maps

Via de wegwerkzaamhedenkaart van het Waterschap Rivierenland kunnen burgers snel bekijken waar en wanneer zij hinder kunnen ondervinden van het Waterschap. De weergave van activiteiten op Google Maps dragen bij aan de transparantiedoelstellingen van het Waterschap Rivierenland.

De wegwerkzaamhedenkaart is een van de standaard Google Maps oplossingen van GeONE om publieke informatie burgervriendelijk te ontsluiten. Door simpelweg een straat of plaatsnaam in te geven worden alle actuele en toekomstige wegwerkzaamheden binnen het Waterschap weergegeven.

Door de automatische upload functionaliteit is de burger altijd verzekerd van de juiste actuele informatie. Waterschap Rivierenland kon de wegwerkzaamhedenkaart per direct inzetten, zonder programmering. Daarbij voldoet de kaart aan alle webrichtlijnen die de overheid stelt.

(http://www.waterschaprivierenland.nl/werk_in_de_buurt/wegwerkzaamheden )

Over GeONE

GeONE (www.geone.nl) is de specialist in professionele oplossingen met betrekking tot informatieontsluiting via Geobrowsers. Mogelijke oplossingen zijn o.a. het actueel weergeven van openbare bekendmakingen, omgevingsvergunningen (WABO), meldingen openbare ruimte, maar ook waterstanden en meetpunten. De oplossingen van GeONE zijn volledig gebaseerd op Open Standaarden en worden aangeboden als een service (software as a service)

Met vriendelijke groeten,

drs. Bastiaan Brefeld
Manager Business Development

GeONE B.V.
De Bleek 6
3447 GV
Woerden
The Netherlands
T +31 (0) 348 405108
www.geone.nl