Ingezonden persbericht


Persbericht
10 december 2008

STUDENTEN.NET START SAMENWERKING NF.TV

Online community Studenten.net is een intensief samenwerkingsverband aangegaan met NF TV. Samen kunnen de twee partijen de studentenwereld nog beter bedienen en wordt deze doelgroep op een crossmediale wijze benaderd.

NF TV is een multichannel formule ontstaan uit de narrowcasting tv-zender binnen hogescholen en universiteiten. Via professionele uitzendsystemen wordt een programmering uitgezonden op grote flatscreens binnen kantines in het hoger onderwijs. De kracht van het concept is dat studenten en onderwijsinstellingen zelf meebepalen wat wordt uitgezonden.

Studentenverenigingen kunnen gebruik maken van de vele voordelen die deze samenwerking biedt en hun eigen activiteiten direct terug zien op schermen binnen hun kantine of vereniging.

Voor adverteerders biedt de samenwerking tussen NF TV en Studenten.net de mogelijkheid om de studentendoelgroep nog beter te bereiken en narrowcasting in te zetten bij de benadering van de student.

Studenten.net
Studenten.net heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot de grootste studentencommunity van Nederland; een interactieve informatiebron die aansprekend is voor de gehele studentenpopulatie en dienstverlener voor HBO en WO studenten uit heel Nederland. Met meer dan 23.000 bezoekers per dag biedt studenten.net een efficiënt kanaal richting deze doelgroep.

Studenten kunnen op de verschillende sites informatie vinden en diensten gebruiken die betrekking hebben op studie, carrière, lifestyle, stages, (bij)banen, kamers, adsl-verbinding, verzekeringen, studentenreizen en meer. Voor bedrijven zijn de verschillende websites van Studenten.net een marketingkanaal om studenten te benaderen met hun boodschappen. Pageviews: gemiddeld 5.000.000
Bezoekers: 19.000 per dag
Aantal leden: 234.000


---