Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Bergen op Zoom , 10-12-2008

Bewoonster gewond bij binnenbrand

ST WILLEBRORD: De 51-jarige bewoonster van een pand aan
Rozenkransstraat is vanmiddag omstreeks 13.00 uur gewond geraakt bij een binnenbrand. Het slachtoffer werd door de hulpdiensten in de woonkamer aangetroffen. Zij lag op de grond. Zij heeft vermoedelijk teveel rook ingeademd, ze is met een ambulance naar een ziekenhuis in Roosendaal vervoerd. De brandweer heeft de brand, die in de keuken onder het fornuis was ontstaan, geblust. De woning heeft een
behoorlijke rookschade. De brandweer heeft ook twee honden uit het pand gehaald.

Schoorsteenbrand in woongedeelte schuur

KRUISLAND: Vanmorgen is omstreeks 07.00 uur in het woongedeelte van een schuur aan de Princebosseweg een schoorsteenbrand ontstaan. Terwijl de brandweer de brand bluste, hebben agenten van de politie in nauwe samenwerking met de gemeente de wegen afgezet. Er is niemand gewond geraakt. De brandweer gaf om 07.38 uur het sein brand meester.

Drie drugstoeristen aangehouden in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM : Dinsdagavond is omstreeks 18.30 uur op de
Snelliusstraat een 26-jarige man uit Antwerpen betrapt op
softdrugbezit. De agenten roken tijdens de controle van de bestuurder een wietlucht in de auto. De man bleek een zakje met 6 gram wiet en een zakje met 1 gram hasj bij zich te hebben. Hij heeft 150 euro boete gekregen.

Een 25-jarige man uit Kapellen (B) werd eveneens aangehouden omdat hij in het bezit was van softdrugs. Zijn arrestatie vond omstreeks 16.50 uur plaats op de Olympialaan. De Belg kwam vanuit de richting van een coffeeshop gelopen en stapte in zijn auto. Tijdens de controle bleek hij een gripzakje met daarin 2,4 gram wiet te hebben. Enkele uren daarvoor werd op dezelfde wijze ook een23-jarige man uit Bosschot(B) betrapt. Hij werd met zijn auto op het Oranjeplein gecontroleerd en aangehouden nadat bleek dat hij een zakje met daarin 5 gram wiet had.

Asbest vrijgekomen bij schuurbrand

WOUWSE PLANTAGE: Gisteravond werd omstreeks 20.10 uur een uitslaande brand gemeld in een loods aan de :Plantagebaan. Ook was er sprake van een flinke rookontwikkeling. Het ging om een opslag van een hovenier, er stonden diverse machines zoals grasmaaiers en kettingzagen. Brandweer heeft de brand geblust. Het dak bleek asbesthoudend te zijn. Er was circa 20 vierkante meter beschadigd. Het gedeelte in de omgeving waar mogelijk asbest was vrijgekomen is direct met linten afgezet. Hierna is direct de gemeentepiket gebeld en ook de RMD is geïnformeerd. Laatstgenoemde dienst zal de opruimwerkzaamheden coördineren.

BERGEN OP ZOOM: Vanmorgen is omstreeks 04.50 uur een chalet uitgebrand aan de Bergsebaan. Het gehele chalet dient als verloren te worden beschouwd. De brandweer heeft de brand geblust. De eigenaresse kwam ter plaatse. De oorzaak is onbekend.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 10-12-2008 15:49 | © Regio Midden en West Brabant |