Amanto vestigt aandacht op jonge Belgische juwelenontwerpers

10/12/2008 17:52
Rubric: <.>CULTURE
Company: <..>Amanto
IPTC: <.>arts, culture and entertainment / internet-arts, culture and entertainment / fashion-lifestyle and leisure / lifestyle (house and home)-economy, business and finance / company information

Jonge, beloftevolle ontwerpers onder de aandacht brengen van het grote publiek: dat is het opzet van Amanto. In de nieuwe rubriek 'ontwerper van de maand' biedt de online juwelenwinkel de kans aan veelbelovende talenten om zich een maand lang in de kijker te werken. Het Belgische merk Les Cordes mag deze maand de spits afbijten. Amanto verkoopt kwaliteitsjuwelen in heel Europa. De online webwinkel heeft een drukbezochte website, met gemiddeld zo'n 800 bezoekers per dag. Dat succes deelt Amanto vanaf december met een maandelijkse 'gast': een jonge, talentvolle juwelenontwerper die gedurende vier weken zijn of haar collectie mag aanbieden op de site.

Een Belgisch topmerk

De eerste ontwerper van de maand is het jonge merk Les Cordes. Eva Reviers, zaakvoerder van Amanto, verklaart de keuze: "Onze eerste ontwerper van de maand wilden we absoluut in eigen land selecteren. Bij Les Cordes vonden we precies wat we zochten: een jong en dynamisch Belgisch merk, dat wordt bestuurd door Anouche De Vroey en haar broer Anthony. In geen tijd wisten deze ondernemers hun collectie te verheffen tot een topmerk in fantasiejuwelen. Terecht, want hun ontwerpen zijn stuk voor stuk uniek, origineel, kwalitatief sterk, betaalbaar en bovendien handgemaakt. Daarnaast ontwerpt Les Cordes een stijl van juwelen die nog niet in ons vast assortiment was opgenomen, zodat onze klanten genieten van een heel nieuw aanbod."

Amanto

Amanto is in België zowat de enige juwelenwinkel die volledig online werkt. De winkel, opgericht in 2005, verkoopt trendy en betaalbare kwaliteitsjuwelen zoals uurwerken, armbandjes, colliers, hangertjes, oorbellen en ringen. Al de ontwerpen zijn afkomstig uit een eigen collectie of uit de collecties van topdesigners. Het aanbod wordt continue vernieuwd, steeds volgens de meest recente modetrends. Amanto staat gekend om haar uitstekende service, waaronder een snelle, verzorgde levering en een gratis ruiltermijn van dertig dagen.

Adres

Bezoek de Amanto-winkel met de volledige collectie én de collectie van de ontwerper van de maand op www.amanto.be.

Informatie voor de pers

Voor meer informatie of voor fotomateriaal kunt u terecht bij Eva Reviers, zaakvoerder, op het nummer 03/653.38.46 of via e-mail op het adres info@amanto.be http://www.amanto.be
http://www.lescordes.be

Related Links:
http://www.amanto.be
http://www.lescordes.be
Contact Persons:
Mevr Eva Reviers
zaakvoerder
Email : info@amanto.be - Phone : +32 3 653 38 46 - Fax : +32 2 706 23 99
Company Website:
http://www.amanto.be