Magma IT Solutions opent vestiging in Apeldoorn


GELEEN, 20081211 -- Magma IT Solutions heeft in Apeldoorn haar vierde vestiging in Nederland geopend. De opening past binnen het Magma vestigingsbeleid om regionaal dicht bij haar klanten en consultants te opereren. Er is voor Apeldoorn gekozen vanwege het aanhoudend groeiende klantenbestand en groeipotentieel in de Oostelijke en Noordelijke provincies. De vestiging wordt geleid door Richard Reijers, die naast het opzetten van deze vestiging, de taak van commercieel directeur voor zijn rekening neemt. Richard heeft zeer ruime commerciële en operationele ervaring binnen het SAP-domein. Vanaf de opening zijn er 10 consultants gevestigd in Apeldoorn met de intentie dit aantal snel uit te breiden.

Over Magma IT Solutions
Als SAP consultancyorganisatie heeft Magma een unieke focus en specialisatie. Sinds de oprichting in 1997 heeft Magma IT Solutions zich geconcentreerd op het ontwerpen en implementeren van SAP ERP oplossingen bij grote en middelgrote ondernemingen. Magma is met ruim 120 eigen medewerkers een serieuze speler op de (inter)nationale SAP markt. Ieder jaar is een gezonde omzet-, personeels- en winstgroei gerealiseerd en deze lijn zet zich onverkort door. Magma heeft kantoren in Geleen, Den Bosch, Capelle aan den IJssel en Apeldoorn.

Focusgebieden:
SAP ERP Financials, SAP Logistics, SAP HCM, SAP Business Intelligence, SAP Techniek en SAP Beheer. Daarnaast levert Magma specifieke branchekennis voor de Onderwijs- en Healthcaremarkt.
www.magma-it.nl