Politie Drenthe

Politie zoekt jas en portemonnee

Coevorden, 12-12-2008

De politie heeft het onderzoek naar de verdrinking van een 31-jarige man uit Coevorden afgerond. Er is tijdens dit onderzoek niet van een misdrijf gebleken. Het lichaam van de Coevordenaar werd in de nacht van zondag 16 op maandag 17 maart 2008 door duikers in het Stieltjeskanaal aangetroffen. De jas van het slachtoffer werd echter niet aangetroffen en onderzoek hiernaar door duikers van de politie, sluiswachters en het waterschap heeft echter niets opgeleverd.

Daarom doet de politie op verzoek van de familie nogmaals een beroep op mogelijke getuigen en/of vinders van de hierna genoemde goederen. Het gaat om een lang model camouflagejas met camouflagevlekken in de kleuren groen, bruin, zwart en wit. De jas is tweezijdig te dragen. In de jas bevonden zich mogelijk een donkerkleurige (kunst-) lederen portemonnee, een camouflagepet die grijs van kleur is met witte camouflagevlekken en een rood keycord met daaraan 2 sleutels.

Getuigen/vinders kunnen bellen met 0900-8844 of indien men anoniem wenst te blijven met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (08-119984)

Meld Misdaad Anoniem (M.)

Bel M. 0800-7000 en meld misdaad anoniem. M. is voor mensen die niet durven te melden bij de politie. Bellen naar M. is een goed en veilig alternatief. Het is een meldlijn waar mensen anoniem informatie kunnen geven.M. kan anonimiteit waarborgen doordat het telefoonnummer van de melder niet is te zien.M. noteert geen naam, adres en andere persoonlijke gegevens en bewaart geen telefoongesprekken op tape. Het belang van de anonimiteit van de melder weegt altijd zwaarder dan de kwaliteit van de melding.

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met 0592 451280