Gemeente Nijkerk


Heb je in de periode 2006 2008 je rijbewijs gehaald?

Meld je dan nu aan voor een gratis ééndaagse praktijkdag!

Jonge autobestuurders die in de periode 2006 2008 hun rijbewijs hebben gehaald, kunnen op zaterdag 13 december en zaterdag 20 december 2008 gratis meedoen aan een praktische, leerzame én leuke verkeersveiligheiddag. Hiervoor worden zelfs autos beschikbaar gesteld, dus het bezit van een eigen auto is niet verplicht. Voorwaarde is dat de jongeren in de periode 2006 2008 hun rijbewijs hebben gehaald en sindsdien zelfstandig al wat rijervaring hebben opgedaan.

Deze praktijkdag voor jonge autobestuurders wordt door de gemeenten Nijkerk, Putten en Ermelo gezamenlijk georganiseerd, in samenwerking met het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Gelderland (ROVG), dat deze dag ook subsidieert. De praktijkdag is een unieke gelegenheid om zélf in de praktijk te ervaren hoe goed je als jonge autorijder bent en welke verbeterpunten er wellicht nog zijn te behalen.

Eenvoudig aanmelden via internet!

De praktijkdag voor jonge autorijders wordt gehouden op zaterdag 13 december 2008 op het terrein bij Autorijschool Roordink te Putten en op zaterdag 20 december 2008 bij Autorijschool Van Buuren in Ermelo. Ga voor aanmelden of meer informatie naar www.jongeautorijders.nl. Er kunnen aan deze praktijkdag 36 jonge autorijders meedoen. Snel aanmelden dus!

autorijders