Gemeente Lansingerland


13 december Jongerenbeurs gemeente Lansingerland jongerenbeurs 2008

Op zaterdag 13 december organiseert gemeente Lansingerland een Jongerenbeurs voor alle jongeren in Lansingerland tussen 12 en 18 jaar.

Met de jongerenbeurs willen wij jongeren op een eigentijdse en actieve manier wegwijs maken in het Wmo landschap (Wet maatschappelijke ondersteuning). Zij kunnen kennis maken met ondersteunende mogelijkheden voor jongeren, aangevuld met een aantal voor jongeren aantrekkelijke activiteiten die in het verlengde liggen van maatschappelijke ondersteuning. Ook bieden we jongeren de kans zichzelf, al dan niet in een groep/club/verenigingsverband, te presenteren. Te denken valt aan sportdemonstraties, optreden van een zangkoor of een dansdemonstratie. Kortom, er moet vooral veel te doen zijn op de beurs. De uitstraling is hip en glossy.

De beurs is ingedeeld naar themas. De themas zijn:

Move your body

Vervoer

(G)een kunst!

Uiterlijk

Wat werk ik naar binnen?

Veilig

Geld(t) voor jou

Kopzorgen

Werken en wonen

Toon je talent

De Jongerenbeurs vindt plaats in de brandweerkazerne in Berkel en Rodenrijs, Berkelse Poort 25, van 10 tot 16 uur.

Op www.lansingerland.nl/wmo zal binnenkort het programma te vinden zijn.

Maatschappelijke organisaties, bedrijven en winkeliers die geĂŻnteresseerd zijn om deel te nemen aan de beurs, kunnen contact opnemen met Henriette Breugem. Zij is van maandag tot en met donderdag tussen 9 en 12 bereikbaar op (010) 800 43 51. Inschrijven kan tot en met week 46.