Gemeente Waalwijk Met de PasWijzer dagje uit

In december kunnen PasWijzerhouders zeer voordelig een bezoekje brengen aan de kerstmarkt in Maastricht en aan de Winter Efteling.

Kerstmarkt in Maastricht
Op vrijdag 19 december kunnen PasWijzerhouders naar Maastricht. Het Vrijthof is speciaal voor de feestdagen omgetoverd in een prachtig winterlandschap met grote kerstmarkt. Ook de winkels in Maastricht zijn helemaal in kerstsfeer. PasWijzerhouders kunnen op eigen gelegenheid de stad verkennen.

Prijzen per persoon:
PasWijzerhouder: 5,-
Eigen kinderen t/m 2 jaar: gratis
Eigen kinderen 3 t/m 11 jaar: 2,50
Introducé (max. 1 per pas): 8,-
Inbegrepen in de prijs is het vervoer per touringcar, koffie met vlaai en vrij bezoek aan Maastricht.

Winter Efteling
Op dinsdag 30 december kunnen PasWijzerhouders naar de Winter Efteling.

Prijzen per persoon:
PasWijzerhouder: 5,-
Eigen kinderen t/m 2 jaar: gratis
Eigen kinderen 3 t/m 11 jaar: 2,50
Introducé (max. 1 per pas): 8,-
Inbegrepen in de prijs is het vervoer per touringcar en de entree voor de Winter Efteling.

Reserveren
Voor beide reizen kunnen PasWijzerhouders telefonisch reserveren op zaterdag 13 december 2008 tussen 9.00 en 16.00 uur via Connect-2: 076
- 520 05 15.

Rolstoelbus
Op beide reizen rijdt er een rolstoelbus met lift mee. Indien PasWijzerhouders hiervan gebruik willen maken, moeten zij dit duidelijk vermelden bij de reservering. Een scootmobiel kan helaas niet mee in de rolstoelbus. Opvouwbare rolstoelen kunnen wel mee in de bus.

De PasWijzer
De PasWijzer is bedoeld voor inwoners van de gemeente Waalwijk die een inkomen hebben op of net iets boven het sociaal minimum. Met de PasWijzer krijgt de doelgroep korting bij allerlei activiteiten op het gebied van sport, cultuur en recreatie. Kijk op www.waalwijk.nl/paswijzer voor de voorwaarden en meer informatie. Een PasWijzer kan worden aangevraagd bij het Zorgloket.

Meer informatie?

- www.waalwijk.nl/paswijzer

- Zorgloket WaalwijkWijzer, Putstraat 1 a, Waalwijk, 0416 - 317 811 (openingstijden: ma t/m do: 09.00 - 15.00 uur, vr: 09.00 - 12.30 uur)

Spelregels uitstapjes
Maximaal één introducé per PasWijzer. Eigen kinderen tot 12 jaar reizen mee op de pas van de ouders/verzorgers. Zij betalen het tarief zoals hierboven vermeld. In de bus wordt gevraagd de PasWijzer 2008 te tonen in combinatie met een identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). De eigen bijdrage wordt direct in de bus afgerekend.

Publicatie datum 28-11-2008