Gemeente Hellevoetsluis


Feestelijke presentatie eerste plan buurtaanpak

Op zaterdag 13 december wordt het eerste plan buurtaanpak op feestelijke wijze aan alle bewoners van de Gorsingen Hoeck gepresenteerd in het scholencomplex De Brandaris/De Sterrenwacht. In 2008 is de gemeente gestart met de buurtaanpak. Dit is een aanpak waarbij in verschillende buurten samen met bewoners wordt gewerkt aan de kwaliteit van de openbare ruimte. Bewoners spelen hierbij de hoofdrol. Er wordt niet eerst een uitvoeringsplan gemaakt, maar bewoners kunnen zelf aangeven wat er in hun ogen beter moet in hun buurt.
In de Gorsingen Hoeck (De Struyten), Kulck-Noord (Noordwest) en de Schrijnwerker (De Kooistee) is de buurtaanpak in volle gang. De Gorsingen Hoeck is de eerste buurt waar op deze wijze intensief met bewoners aan een plan voor de verbetering van de buitenruimte is gewerkt. Het definitieve plan voor deze buurt is klaar en wordt aan de bewoners gepresenteerd.

Het programma is als volgt:
15:00 - 16:00 uur Rommelmarkt
16:00 - 17:00 uur Centrale presentatie van het plan voor de buurt met informatiemarkt
16:30 - 17:30 uur Schoolplein in wintersferen

De activiteiten worden gehouden in het scholencomplex De Brandaris/ De Sterrenwacht aan de Branding. GeĂŻnteresseerden zijn van harte welkom.

12/05/2008