Gemeente Westvoorne


Informatiemiddag verkoop woningen 13 december 2008

Binnenkort start verkoop woningen Hoefweg/Valweg.

Voorafgaand aan de officiële start van de verkoop van de starterswoningen organiseert de gemeente Westvoorne op 13 december a.s. een informatiemiddag bij hotel café restaurant 't Wapen van Marion aan de Zeeweg 60 in Oostvoorne. De inloopmiddag is niet alleen bedoeld om het inschrijvingsformulier aan belangstellenden te verstrekken, er is ook ruimte om vragen te stellen over de verkoop- en lotingsprocedure, de Koopgarant-regeling en informatie over de Starterslening. De informatiemiddag duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Woningen Bokx vastgoed

In het plan worden 14 vrije sectorwoningen verkocht door Bokx vastgoed ontwikkeling. Zes woningen daarvan zijn van het type 2/1-kap. De andere acht woningen worden gebouwd in twee blokken van vier woningen. Informatie over de verkoop van de vrije sector-woningen krijgt u via Du Buf Makelaardij in Oostvoorne (Molenweg 3, telefoon: 0181 - 483302) of via de projectenwebsite: www.hoefbrink.nl.

Starterswoningen

De gemeente Westvoorne verkoopt 22 woningen voor starters. Daarbij is keuze uit twee woningtypen. Het kleinere type D is een driekamerwoning. Alle woningen van dit type zijn tussenwoningen. De koopsom is EUR 150.000,- vrij op naam. Het type E is ruimer, onder andere door een derde slaapkamer en een kleine zolder over de volledige breedte van de woning. Bij dit type is sprake van tussenwoningen (koopsom EUR 174.000,- vrij op naam) en van hoekwoningen (koopsom EUR 185.000,- vrij op naam).

Inschrijven starterswoningen vóór 2 februari 2009

Om voor de koop van de starterswoningen in aanmerking te komen moet u wel

vóór 2 februari 2009 inschrijven. Op 19 februari 2009 wordt tijdens een openbare bijeenkomst geloot. Aan de loting kunt u alleen deelnemen als u aan de criteria voldoet. De verkoop van deze 22 starterswoningen verloopt ook via Du Buf Makelaardij in Oostvoorne. Het inschrijvingsformulier voor de starterswoningen kunt u daar opvragen.

Voorafgaand aan de officiële start van de verkoop van de starterswoningen organiseert de gemeente Westvoorne op 13 december a.s. een informatiemiddag bij hotel café restaurant

't Wapen van Marion aan de Zeeweg 60 in Oostvoorne. De inloopmiddag is niet alleen bedoeld om het inschrijvingsformulier aan belangstellenden te verstrekken, er is ook ruimte om vragen te stellen over de verkoop- en lotingsprocedure, de Koopgarant-regeling en informatie over de Starterslening. De informatiemiddag duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Verkoopprocedure woningen