Deelgemeente Charlois Rotterdam

Zaterdag 13 december: Kerstmarkt in Oud-Charlois

Stichting Blommenfesteijn organiseert op zaterdag 13 december voor de vijfde maal de Kerstmarkt rondom de Charloisse Kerksingel.

De markt is van 11.00 tot 18.00 uur met circa zestig sfeervol verlichte marktkramen, met sieraden, glaswerk, kleding, kerststukjes,
-kaarten en eten en drinken. Natuurlijk is de markt helemaal in kerstsfeer. U kunt er onder andere de enige echte Kerstman tegen het lijf lopen, genieten van de Speelman en zijn circus, oftewel straatartiest Jur Houtman, en van Kerst-dweilband De Kerstpost. Voor de kinderen is er vanaf 12.00 uur een heuse kerststal met echte dieren. Ook rijdt er een arrenslee door de wijk.

Vanaf 14.00 uur is er een muzikaal feestje in de Skihut, met op het podium optredens van DJ Ed van Katwijk met zijn Après Ski Show, Vocalgroep POPMAAT en de zangers Mark, Hans Somers en Wim Dalmee. Om ca. 16.50 uur wordt de winnaar van de raamdecoratiewedstrijd bekend gemaakt. Het feest in de tent duurt tot 18.45 uur. s Avonds vanaf 20.30 uur gaat het feest door in cafè Het Nieuwe Concert, Zuidhoek 1, waar zangeres Linda zal optreden. Om 00.30 uur is de Kerstmarkt definitief voorbij.