Ingezonden persbericht

HHC-FEYENOORD LIVE IN DE TROUBADOUR

Hardenberg -, Muziekcafé 'De Troubadour' gaat donderdagavond 13 december de bekerwedstrijd HHC Hardenberg - Feyenoord, die in een mum van tijd uitverkocht was, live uitzenden op een megagroot scherm. Voor de HHC-fans die geen kaartje meer konden krijgen een uitgelezen kans toch in super voetbalstemming te komen want De Troubadour heeft inmiddels ervaring in voetbalfeesten.

Het gaat uiteraard één lange voetbalparty worden. Een echt Oranje HHC-feest met overal het perfecte geluid. Voor de match, in de rust en na afloop komt deejay 'Jos de Zwijger' de sfeer verder opzwepen. De Troubadour heeft niet alleen iets met voetbal, De Troubadour is hét voetbalcafé van Hardenberg, denk maar aan de traditionele HHC-avonden met Heino und Heino in december. Via de exclusieve geluidsinstallatie zorgen de technici ervoor dat het lijkt alsof je middenin het stadion zit. Natuurlijk staat De Troubadour in een Oranje decor want het gaat juist om mensen met een Oranje HHC-gevoel die geen kaartje hebben maar er toch bij willen zijn.
De Troubadour is op de wedstrijddag open vanaf 19.00 uur en wie het eerst komt heeft de beste plaats. Natuurlijk is de dresscode: oranje-zwart en is de entree gratis. Welkom op het grootste voetbalfeest van Hardenberg met, wát de einduitslag ook is, een daverende afterparty ook om de stadiongangers later op de avond te verwelkomen. Kom op tijd, want vol = vol! Meer programma-informatie lees je op de Troubadoursite via www.podiumgroep.nl.

Noot voor redacties: