Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 22 oktober 2008

SLAPENDE REUS CLAW BOYS CLAW IS WAKKER GEWORDEN

"Er klinkt gerommel onder de vloer. De muren donderen in elkaar in slow motion. De slapende reus is wakker geworden, maar hij heeft besloten om vandaag zijn pyjama aan te houden. De echt Grote Gebeurtenissen dienen in stijl te worden gevierd. Claw Boys Claw ontwaakt na een nogal lange winterslaap voor z'n zogenaamde Pajama Day. Alle schoolkinderen in het land lopen rond in hun streepjes- of bloemetjespyjama's. Elke kantoorklerk, verpleegster, verkoper, winkelbediende en melkboer in het hele land doet precies hetzelfde. Het is een vrije dag voor iedereen. Hé ho, het is vandaag Pajama Day! Vandaag zijn we allemaal knus en huiselijk. Wilt u allen aub deze kledingvoorschriften opvolgen? Want de Claw Boys zijn terug, en dat verdient ons aller aandacht." (officiële biografie Claw Boys Claw)

Met de garage-moerasrockers van Claw Boys Claw is een van 's lands meest legendarische live bands teruggekeerd. Claw Boys Claw is vorig jaar na bijna 10 jaar radiostilte weer gaan optreden ter gelegenheid van de release van hun nieuwe album 'Pajama Day'. Hier hebben ze zo'n 60 songs voor geschreven, genoeg voor vijf nieuwe albums. Maar de band bracht dat aantal terug tot één hele goede plaat.

Dat een van de beste Nederlandse live bands 'het' nog heeft bewezen ze dit jaar onder meer met optredens op Noorderslag en Lowlands waar zij spectaculaire rockshows neerzetten en voorman Peter Te Bos het publiek met gemak om zijn vingers wond. Van hun grootste hit 'Rosie' uit 1992 tot aan cover 'I Wanna Be Your Dog' van helden 'Iggy & The Stooges' en natuurlijk veel nieuw materiaal; de show heeft het allemaal. En nu kan Rotterdam zich ook eindelijk opmaken voor een bezoek van Peter Te Bos en de zijnen, want op zaterdag 13 december staat Claw Boys Claw in WATT. De kaartverkoop start op woensdag 22 oktober om 10.00 uur.

ZA 13 12 2008: CLAW BOYS CLAW @ WATT (STAGE)
West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 19.00u / Aanvang 20.30u
Tickets a E 16 (excl. vvk) zijn vanaf woensdag 22 oktober om 10.00 uur verkrijgbaar via de website van WATT en de Primera winkels.

www.watt-rotterdam.nl / www.clawboysclaw.nl

*** Einde persbericht ***

>>> Noot voor de redactie /