Ingezonden persbericht


P E R S B R I C H T 2 december 2008 Fairytailicious, Pabo Babe 2008 verkiezing

Onderwerp: 10 Pabo Babe finalisten zijn bekend!

Walsoorden - De voorbereidingen voor hét erotische spektakel van 2008 nadert zijn hoogtepunt. Bijna 1.800 vrouwen meldden zich aan. Honderd dames haalden de voorselectie. En nu zijn de laatste tien kandidates bekend. Een impressie van de dames is te zien op www.pabo.nl/babe 2008.

Tijdens de voorrondes hebben zo'n 1.788 dames zich aangemeld. Vervolgens kregen ze allemaal dezelfde sexy outfit thuis gestuurd waarna ze hun meest creatieve foto konden opsturen naar Pabo B.V. Na een interne selectie, bleven er nog vijfenzestig dames over. Door stemming op de Pabo-site werd een dit aantal gereduceerd tot tien. Deze overgelukkige dames hebben afgelopen maand een promotietour gemaakt. In diverse grote steden hebben ze -- elk op hun eigen manier - geprobeerd om stemmen te winnen.

De modellen in spé zullen met elkaar wedijveren tijdens een spetterende Fairytailicious party in Outland, Rotterdam op 13 december a.s. In de jury zetelen Jennifer de Jong (presentatrice), René de Haan (fotograaf Playboy), Rebecca Loos (BN-er) en Günther Lammer (headhunter modellen). De winnares mag zich Pabo Babe 2008 noemen en kan zich verheugen in een fotoreportage voor de erotiekcatalogus én een zonnige vakantie op Tenerife voor 2 personen! De runner up krijgt een lekker weekendje Parijs aangeboden. En ook de dame die eindigt op de derde plaats hoeft niet met lege handen naar huis; een vette cheque om lekker te shoppen ligt voor haar klaar.

De tien finalisten krijgen op het dance event in Rotterdam een heuse VIP-behandeling. Op de catwalk moeten ze 't helemaal zelf doen. Maar achter de coulissen wacht een team van visagisten en professionals die voor de nodige ondersteuning zorgen. En ook de gasten worden in de watten gelegd op dit wervelende dansfestijn. Iedereen wordt getrakteerd op een goodybag, boordevol erotische verrassingen.

Na acht maanden van voorbereidingen komt er dus een einde aan de hectiek rond dit unieke evenement. Zaterdag 13 december 2008 gaat de geschiedenis in als de dag waarop Nederland de allereerste Miss Erotic koos. Er zijn nog slechts enkele kaartjes verkrijgbaar voor deze wereldprimeur en de meest sexy show ooit! VOOR DE REDACTIE NIET VOOR PUBLICTIE

Wil u meer informatie, aanwezig zijn op het evenement op 13 december 2008 of een interview neem dan contact met ons op. Toegang tot het evenement wordt enkel en alleen verleend op een plaatst op de perslijst. Hiervoor kunt u mailen.

Met vriendelijke groet,

Dennis Castel
PR Manager
------------------------------------
PABO BV
Walsoordensestraat 70
4588 KD Walsoorden

T: 0114 68 78 90
F: 0114 68 78 88
M: 06 163 326 61
E: denniscastel@pabo.nl