Ingezonden persbericht


Dutch Touch Dating organiseert Single Bell Christmas Party

's Gravenhage, 03 december 2008 - Dutch Tuch Dating, het eerste Nederlandse transparante online dating-netwerk, organiseert op zaterdag 13 december zijn eerste single-feest. Locatie voor het feest zijn de Middeleeuwse, authentieke gewelven van restaurant 'De Hardans' in Den Haag. Onder het genot van een feestelijk glas champagne kunnen bezoekers tijdens een proeverij genieten van heerlijke 80's en 90's disco en liefdestroubadours.

Jan-Willem van de Beek, oprichter van Dutch Touch Dating: "De Hardans is 13 december dé hotspot om een leuke nieuwe date te ontmoeten. Vanaf nu willen we met grote regelmaat, bij voorkeur een keer per maand, een single-feest organiseren, zodat onze leden elkaar regelmatig kunnen ontmoeten. De nadruk ligt bij Dutch Touch dating op gezellig samenzijn en eventueel nadere dates. Dit feest is een uitstekende aftrap van ons splinternieuwe Dating-netwerk."

www.dutchtouchdating.nl is een ontmoetingsplaats voor singles op bijzondere dating places. Op termijn zal de site aanvullende diensten aanbieden als reizen en andere bijzondere ontmoetingen voor singles. De site had op het moment van lancering in november 2008 reeds 2.500 leden. De eerste 4.000 mensen die zich aanmelden, krijgen een gratis lidmaatschap voor een half jaar.

Toegang tot de Single Bell Party in de Hardans bedraagt 15 euro. Kaartjes zijn dagelijks vanaf 17.00 uur te koop aan de kassa bij Hardans of via de website www.dutchtouchdating.nl. Het feest begint 13 december om 22.00 uur.

Over Dutch Touch Dating

Dutch Touch Dating, opgericht in 2008, is het eerste Nederlandse transparante dating-netwerk. Deze dating-site is een sociaal, gezellig en transparant netwerk waarin daten centraal staat. Dutch Touch Dating is een online sociaal netwerk, zoals Hyves en mySpace, maar dan gericht op daten, waarbij de leden zelf bepalen wie met hen matcht en wie niet.


- Einde bericht -

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Marenthe de Nijs

PRima!

Tel:+31 (0)172 - 479913 / +31 (0)6-1850 1806

Fax: +31 (0)172-479607

E-mail: <:blocked::mailto:marenthe>marenthe@primacommunicatie.nl