Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - VRIJDAG 12 DECEMBER 2008
Outland Rotterdam klaar voor smashing party!

Walsoorden - 12 deccember 2008 Na maanden van koortsachtige voorbereidingen, én het overwinnen van een enkele hindernis, is het a.s. zaterdag zover. Dan wordt in partycentre Outland te Rotterdam uit de shortlist van kandidates dé Pabo Babe 2008 verkozen. Rondom deze verkiezing en spectaculaire ontknoping, zal het (naar verwachting ± 3000-koppige) publiek getrakteerd worden op onder meer een spannende lingerieshow, en optredens van deejay's Eric van Kleef, Miss Hayes, DJ Jurgen e.v.a.

Dromen van een carrière als erotic topmodel
In augustus riep Pabo BV het Nederlandse publiek op zich te melden als kandidate voor de Pabo Babe 2008. Uit alle hoeken van het land en uit alle lagen van de bevolking stroomden de reacties binnen: 1.788 dames - de jongste 18 jaar, de oudste 57 - stuurden hun foto in, de een nnóg zwoeler in de lens kijkend dan de ander. Na een eerste selectie bleven er 65 gegadigden in de race voor de felbegeerde titel, én het stevige prijzenpakket. Middels publieke stemming via Pabo's website (35.000 uitgebrachte stemmen) ontstond de shortlist waaruit in Rotterdam de enige echte Pabo Babe zal worden gekozen.

In feeërieke sprookjessfeer
Voor de winnares komt een sprookje uit, want de Pabo Babe 2008 kan na een all-in vakantie op Tenerife uitzien naar een professionele carrière als erotic topmodel. Daarom wordt de grande finale a.s. zaterdag met een Fairytalicious sprookjessfeer omgeven. Met sneeuweffecten, candy girls, poledancers, fresh finger food, gogogirls en nog veel meer belooft het een wervelende, spetterende show te worden!

Nog wel wat werk aan de winkel
Helemaal onomstreden was het Fairytalicious spektakel op voorhand niet. Beveiligingsbedrijven die afhaakten toen duidelijk werd dat het om een erotic babeverkiezing ging... Hyves.nl waar een pabo-vriendenclub geweigerd werd... Soapactrice Lieke van Lexmond, die haar toezegging tot medewerking introk... Het lijkt er op dat we in het openlijk beleven van wat sexy, spannend, romantisch en spraakmakend is, nog een flinke weg te gaan hebben. Pabo BV hoopt in elk geval met dit mega-event een stapje dichter bij haar doelgroep te komen: iedereen die wil genieten van het leven, en daarbij zijn of haar liefdesleven niet overslaat!

Reserveer nu een M&G met de jury én de winnares!
Voor de redactie,