Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT

-Onderzoek wijst uit: ex-leaseauto's steeds populairder in occasionland

Feestelijke heropening van Athlon Car Lease Occasioncentre in Almere

Almere, 11 december 2008 - Zaterdag 13 december heropent het Athlon Car Lease Occasioncentre haar deuren in Almere. Op maarliefst 4.000 m2 wordt een nog breder assortiment aan gebruikte leaseauto's aangeboden dan voorheen. Ex-leaseauto's zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Bij het kopen van een occasion letten mensen vooral op de onderhoudshistorie. In veel gevallen blijkt dit niet erg transparant te zijn. Bij ex-leaseauto's echter is de onderhoudshistorie wel bekend, daarnaast heeft de auto pas één eigenaar gehad en is de kilometerstand betrouwbaar. Uit onderzoek* in opdracht van Athlon Car Lease Occasioncentre blijkt tevens dat eigenaren van leaseauto's zuiniger op hun auto zijn: ze gaan vaker op tijd naar de garage voor onderhoud en ze maken hun auto vaker schoon.

Transparantie en garantie

"In deze tijden van recessie merken we dat mensen vooral letten op een goede prijs-kwaliteit verhouding. Met het Athlon Car Lease Occasioncentre spelen we in op de behoefte van de consument - een gunstige aanschafprijs en transparantie - en de nieuwe tendensen die we zien in het koopgedrag van mensen", aldus Colin Ouwerling, Marketing manager bij Athlon Car Lease. Bij ex-leaseauto's is de onderhoudshistorie in één oogopslag duidelijk. Daarnaast is de kilometerstand authentiek en is de auto gegarandeerd tweedehands. Bij Athlon Car Lease is het zelfs mogelijk om zes maanden BOVAG-garantie af te sluiten op je ex-leaseauto en een financiering te regelen via De Lage Landen.

Op reis bij opening Athlon Car Lease Occasioncentre

Zaterdag wordt de heropening van het Athlon Car Lease Occasioncentre groots gevierd. Er zijn die dag diverse prijzen te winnen en er wordt een actie gestart waarmee iedereen die voor 1 februari een ex-leaseauto koopt, een korting van ¤ 250,- ontvangt. Daarnaast kan men zaterdag middels een prijsvraag een reischeque van ¤ 1500,- winnen, niet per se te besteden aan een autovakantie!


- EINDE PERSBERICHT -


* Uitgevoerd door Panel Wizard onder 500 autobezitters van auto's jonger dan 5 jaar en leaseautorijders.Over Athlon Car Lease Nederland Athlon Car Lease is met 128.000 auto's marktleider op het gebied van autoleasing. Naast leasing biedt Athlon Car Lease verhuur aan via de eigen verhuurvloot, Rental Services. Athlon Car Lease heeft ruim 600 medewerkers in Nederland en is onderdeel van De Lage Landen International, een 100% dochter van de Rabobank. Het hoofdkantoor van Athlon Car Lease is gevestigd in Almere, maar daarnaast staan kantoren in Heerenveen, Alkmaar, Nieuwegein, Rotterdam, Rijswijk, Nijmegen en Oss. Internationaal is Athlon Car Lease actief met kantoren in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Polen, Portugal en Spanje. Hierbuiten biedt het bedrijf leasing aan met Fleet Synergy International. Het bedrijf heeft als doel de meest klantgerichte leasemaatschappij van Nederland te zijn, en heeft kwaliteit, klanttevredenheid en regionale betrokkenheid hoog in het vaandel staan.


Noot voor redacties



Ingezonden persbericht