Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 30 oktober 2008

N*E*R*D geeft op zaterdag 13 december extra show in WATT

De Amerikaanse formatie N*E*R*D geeft naar aanleiding van de reeds uitverkochte show in de Heineken Music Hall in november een extra optreden in Nederland: Op zaterdag 13 december staat de band in het Rotterdamse WATT. De voorverkoop voor N*E*R*D in WATT start op zaterdag 1 november om 10.00 uur, uitsluitend via de website van WATT. Hiervoor geldt een maximum van 2 tickets per persoon.

N*E*R*D kan geen genoeg van Nederland krijgen en Nederland niet van N*E*R*D. In juli gaf de band al een exclusieve show in de kleine zaal van de Melkweg, enkel voor een paar honderd gelukkige winnaars, om vervolgens op Lowlands een uitpuilende Alpha-tent compleet op zijn kop te zetten. Dit alles naar aanleiding van het in juni verschenen derde album 'Seeing Sounds' met daarop onder meer de hit 'Everone Nose'.

N*E*R*D, wat staat voor No One Ever Really Dies, bestaat uit Pharrell Williams, Chad Hugo en hun vriend Shae Haley. Hun muziek kan omschreven worden als een mix van hiphop, soul en rock op het scherpst van de snee. Williams en Hugo zijn misschien wel bekender als hét producers duo van dit decennium, The Neptunes. Het duo schreef en produceerde onder meer nummers voor Usher en Jay-Z en recent werkte Williams nog samen met Timbaland en Justin Timberlake aan het nieuwe album van Madonna.

Maar ook met N*E*R*D, naar eigen zeggen het 'hobbyproject' van de heren, behaalden Williams en Hugo samen met hun vaste partner Haley aanzienlijke successen. Met inmiddels drie albums op hun naam en meerdere hits waaronder 'Lapdance', 'Rockstar' en 'She Wants To Move' en het nieuwe 'Everyone Nose' (all the girls standing in the line for the bathroom) is de term 'hobbyproject' een understatement te noemen.

ZA 13 12 2008: N*E*R*D @ WATT (STAGE)
West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 19.00u / Aanvang 20.30u
Tickets a ¤ 31 (excl. vvk) zijn vanaf zaterdag 1 november om 10.00 uur te koop via de website van WATT. Maximaal 2 tickets per persoon.

www.watt-rotterdam.nl / www.n-e-r-d.com

*** Einde persbericht ***

>> Noot voor de redactie /