Ingezonden persbericht


---Persbericht---

Benefietconcert 'Fluxus voor VONK' november 2008

Zingen voor het goede doel
Op zaterdag 13 december organiseert muziekschool FluXus voor de tiende keer op rij de befaamde 'Carols from Scratch': een dag waarop tweehonderd zangers Christmas carols instuderen en deze 's avonds met een concert ten gehore brengen. Het jubileum is extra feestelijk omdat de hele dag wordt gezongen om geld in te zamelen voor VUmc Onderzoek Naar Kinderkanker (VONK).

Al twintig jaar doet VONK succesvol onderzoek naar kinderkanker, met als doel kinderen te genezen en de bijwerkingen te verminderen. Dat is niet zonder resultaat: tegenwoordig geneest 70% van de kinderen met kanker. Dit lijkt veel, maar is natuurlijk lang niet genoeg! Om ook in de toekomst actief te blijven, hun ambities te verwezenlijken en het onderzoek te steunen, zijn voldoende financiële middelen nodig. Met het benefietconcert 'FluXus voor VONK' willen ook wij ons steentje bijdragen.

De gehele opbrengst van de dag en avond komt ten goede van VONK. Naast een fantastische avond uit steunt u dus ook het goede doel! Daarbij zorgt het bonte programma voor een afwisselende avond met voor elk wat wils. Naast allerlei kersthits door het Fluxus Scratchkoor, zoals Jul Strolande Jul en Let It Snow, zullen ook diverse andere muzikale bijdragen worden geleverd. Denk hierbij aan de prachtige zang van musicalster Joke de Kruijff, de warme Argentijnse tangoklanken van Silvia Mancuso en Martin de Ruijter (zang en bandonéon) en de swingende jazz van Joop van Deuren and friends.

Kortom: een warme kerst begint met 'Fluxus voor VONK'!

Belangrijke informatie

Naam: Carols from Scratch benefietconcert: 'FluXus voor VONK'

Datum: 13 december 2008

Adres: Westzijderkerk

Westzijde 75 te Zaandam

Aanvang: 19.30u - zaal open vanaf 19.00u

Prijs toegangskaart: ¤ 20,00 Te bestellen via FluXus: Westzijde 148 te Zaandam

Of telefonisch: 075-6123032/06-11342519

Of per e-mail: a.franken5@chello.nl

De gehele dag staat onder leiding van Karin Joosen.