Ingezonden persbericht


13 en 14 december a.s. werken Herman brood in de schijnwerpers!

Op 13 en 14 december a.s. is het eindelijk zover! Voor de laatste maal dit jaar zullen wij dan ons Herman Brood weekend gaan houden. Beiden dagen is de Woonkamergalerie geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Herman Brood werd geboren op 5 november 1946 in Zwolle en begon op 17-jarige leeftijd met zijn muziekcarrière, na een afgebroken studie aan de Arnhemse kunstacademie. In de jaren tachtig en negentig manifesteerde Brood zich vooral als beeldend artiest. En maakte kunst waarvoor de belangstelling alleen maar toeneemt omdat authenticiteit zich nu aanmaal feilloos laat herkennen. Herman Brood koos altijd voor een tastbaar beeld, waarbij de slogans je doen denken aan een striptekening. Het gros van zijn schilderijen en zeefdrukken laten zien waar het bij Herman Brood om draaide: muziek, relaties, ontspanning en liefde! Dus een weekend wat u zeker niet mag missen!

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van deze kunstenaars te bewonderen! Voor meer info kunt u bellen 0485- 51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl

---- --