Gemeente Apeldoorn

4-12-2008

Logo-ontwerpwedstrijd Apeldoorn groot succes

Veel ideeën nieuw logo Zuid Vooruit

Dat er veel creatief talent is in Apeldoorn Zuid, bewijzen de diverse binnengekomen ontwerpen voor het nieuwe logo voor Zuid Vooruit wel. Eind oktober werden de Zuidbewoners opgeroepen hierover mee te denken en hun ideeën op papier te zetten. Afgelopen woensdag heeft een zeskoppige vakjury naar de inzendingen gekeken. Na lang wikken en wegen hebben zij drie ontwerpen genomineerd die doorgaan naar de volgende ronde.

Drie gelukkige ontwerpers
De drie gelukkige 'ontwerpers' die doorgaan voor de hoofdprijs zijn: David de Vos, Luuk ter Horst en Pauline Bomhof. Hun ontwerpen vielen op qua vorm en kleur en zijn bovendien alledrie goed te gebruiken als écht logo. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen dat zij krijgen. Van 4 t/m 12 december kunnen inwoners van Zuid stemmen op hun favoriete ontwerp. Dit kan digitaal, via www.apeldoorn.nl/logovoorzuid of via stembiljetten in de Albert Heijn van winkelcentrum Hart van Zuid. Ook op het wijkfeest in Zuid op zaterdag 13 december kan er ook nog gestemd worden. Onder de stemmers wordt een cadeaubon ter waarde van E 50 verloot.

Feestelijke inloop
Op zaterdag 13 december wordt om 14.00 uur een wijkfeest georganiseerd in een tent bij dok Zuid, voor alle inwoners van stadsdeel Zuid West. Behalve de verkiezing van het nieuwe logo, kunnen bewoners zien wat er is bereikt tot nu toe en welke plannen op korte en langere termijn nog op stapel staan. Tevens wordt het hoogste punt gevierd van dok Zuid en zijn er rondleidingen door de bouw. Ook zijn er vele kinderactiviteiten zoals een trommelworkshop en kerstversieringen maken. Daarnaast zijn er een spetterend optredens van 'Andy de zingende postbode' en van De Foppers. Dit alles in een feestelijke sfeer voor jong en oud.

De logowedstrijd is georganiseerd door de Gemeente Apeldoorn, De Goede Woning, De Woonmensen, Ons Huis en Wisselwerk.

Telefoon (055) 580 13|