Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maastricht, 9 december 2008

Grootste Kerstfeest van Nederland in Maastricht

Nick & Simon, Ali B, Yes-R, Djumbo, Gebroeders Ko, Kevin & Bibi e.v.a. in Het Grote Kerstfeest in Maastricht

Op zaterdag 13 december 2008 vindt in het MECC Maastricht de grootste Kerstshow van Nederland plaats. Deze twee uur durende show, met de naam 'Het Grote Kerstfeest', belooft een spectaculair evenement voor de hele familie te worden. De show wordt gepresenteerd door Kevin Hellenbrand en Bibi Schouten. Kevin maakt deel uit van één van de meest succesvolle popgroepen van Nederland: Ch!pz. Bibi is door Sloggi bekend geworden als het meisje met de mooiste billen van Nederland en is onlangs verkozen tot Miss Reef. In de show zijn de volgende topartiesten te zien; Kevin & Bibi, Ali B, Nick & Simon, Djumbo, Brace, René Shuman & Angel-Eye, Gio, Yes-R, Kus, Gebroeders Ko, Tessa, De Kerstman, én met als Special Guest... THOMAS BERGE!

Producent Studio Hellenbrand heeft eerder volle zalen getrokken met onder andere De Grote Studio Hellenbrand Show en ook 'Het Grote Kerstfeest' in het MECC belooft een groot succes te worden.

'Het Grote Kerstfeest' wordt een spektakel waar jong en oud nog lang over zullen napraten.

Kaartverkoop:
Studio Hellenbrand; www.studio-hellenbrand.nl of 045-5270007 Kaarten vanaf ¤ 25,-
www.hetgrotekerstfeest.nl

Einde bericht
Voor informatie en/of perskaarten kunt u contact opnemen met Gerard van der Vlies. Mobiel: 06 - 54678144 e-mail: pers@hetgrotekerstfeest.nl