Politie Gelderland-Zuid

Overleden na ongeval

Kerkdriel, 13-12-2008 o Vrijdag, aan het begin van de avond, waren meerdere personen getuige van een verkeersongeval met dodelijke afloop.

De politie kreeg rond half zes een melding binnen dat twee personenautos frontaal gebotst waren op de Provincialeweg, de N831 in Kerkdriel. In beide autos zouden personen bekneld zitten. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse om de personen in de autos te bevrijden. In beide personenautos zat alleen een bestuurder.

Door de kracht van de botsing belandde één auto in een droge sloot naast de weg. De bestuurder van deze auto was een 37-jarige man uit Kerkdriel. De andere auto werd bestuurd door een 51-jarige vrouw uit Rossum. De traumahelikopter en meerdere ambulances gingen naar de plaats van het ongeval in Kerkdriel. De vrouw uit Rossum werd nadat zij bevrijd was uit haar auto voor behandeling naar het ziekenhuis in s-Hertogenbosch gebracht. De 37-jarige man uit Kerkdriel overleed uiteindelijk ter plaatse aan zijn verwondingen.

Vanuit beide richtingen werd de Provinciale weg tijdelijk afgesloten voor onderzoek door de verkeersongevallen analysedienst. Rond negen uur vrijdagavond werd de weg weer vrijgegeven. De getuigen worden nog gehoord voor het onderzoek naar de toedracht van het ongeval. (13)

Laatst gewijzigd 13-12-2008 9:31 | © Regio Gelderland-Zuid |