Politie Gelderland-Zuid

Geslagen na uitgaan

Nijmegen, 13-12-2008 o Rond vier uur in de ochtend werd zaterdag een melding gemaakt van een vechtpartij in de Molenstraat in Nijmegen.

Toen agenten aankwamen, leek de vechtpartij op straat voorbij te zijn. De agenten troffen een getuige die hen wees op een man en vrouw die geslagen waren. De man en vrouw van 24 jaar uit Malden, verklaarden te zijn geslagen door een man die nog door de straat zou lopen op dat moment. Nadat meerdere getuigen het signalement hadden bevestigd, werd de 23-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor mishandeling.

Botsen
De 24-jarige vrouw vertelde de politie hoe zij met haar vriend na het uitgaan naar huis wilde. Zij liepen over de Molenstraat waar zij bij het passeren van een groep mensen met haar tas tegen een vrouw botste. Hierop ontstond ruzie waar de 23-jarige man zich in mengde. In de vechtpartij werden niet alleen de 24-jarige vrouw en haar vriend geraakt maar ook een 22-jarige vrouw uit Nijmegen. De 23-jarige man is voor verhoor gebracht naar het hoofdbureau in Nijmegen en na verhoor in verzekering gesteld. (13)

Laatst gewijzigd 13-12-2008 11:26 | © Regio Gelderland-Zuid |