Kerst in Tropisch Aqualibi

12/12/2008 12:56

WALIBI BELGIUM

Waver, 12 december 2008 - Vanaf deze zaterdag 13 december, pakt Aqualibi, het tropisch paradijs gelegen in Waver, uit met « Kerst in Aqualibi ».

Voor de allereerste keer, zullen kerstballen, geschenken en slingers het tropisch zwembad versieren, en zal Aqualibi helemaal in een feestsfeer duiken. In zijn kerstkledij, zal Walibi, de kangoeroe, de talrijke bezoekers hartelijk ontvangen op tropische kerst muziek. Voor iedereen die droomt om kerst door te brengen in de tropen is Aqualibi de ideale bestemming...

Een speciale actie ten voordele van de vereniging « Sourires d'enfants »

Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten, organiseert Aqualibi een kerstballen verkoop ten voordele van de vereniging « Sourires d'enfants ». Het principe van de actie is de volgende : iedere bezoeker die het wenst heeft de kans om een kerstbal te kopen en onze kerstboom mee te versieren.

De kerstballen kunnen gekocht worden aan de ingangskassa's en aan de bar gelegen in Aqualibi. De bezoekers die een kerstbal aan de ingang kopen, zullen een ticket ontvangen, dat ze aan de bar kunnen omwisselen tegen een kerstbal.

De kerstballen zullen nadien worden opgehangen op de grote kerstboom binnen Aqualibi.

Deze actie zal doorgaan van 13 tot 23 december 2008.

Enkele woorden over de vzw « Sourires d'enfants »

« Sourires d'enfants » is een vereniging ten dienste van adoptie. Deze vereniging ondersteunt projecten in Haïti, Ethiopië, China en in de Filipijnen. Met deze projecten worden weeskinderen, straatkinderen en families met problemen geholpen.

Meer info op www.souriresdenfants.be

Een leuk eindejaarsgeschenk

Wie nog op zoek is naar een leuk eindejaarscadeau kan inspiratie vinden op de website www.walibi.be waar keuze is tussen 2 soort abonnementen :

1. de Walibi Pass die 1 seizoen onbeperkt plezier biedt in Walibi Belgium of

2. de Golden Pass die 1 jaar onbeperkt plezier biedt in Walibi Belgium, Aqualibi en Bellewaerde Park. De Golden Pass geeft, bovendien ook 50% korting op het volwassennentarief in de 18 andere Europese parken van de Compagnie des Alpes.

De Walibi Pass en de Golden Pass zijn te koop aan de kassa's van Aqualibi en op www.ticket2fun.be tegen de respectievelijke prijs van ¤49 (tot eind januari) en ¤85.

De openingsuren van Aqualibi kunt u vinden op www.aqualibi.be.

Walibi Belgium

Met meer dan 50 attracties is Walibi het grootste pretpark van België. Het Waverse pretpark heeft attracties voor alle leeftijden en biedt aan de hele familie een dag vol (ont)spanning en plezier.

Walibi Belgium maakt deel uit van de Groep Compagnie des Alpes.

De Groep Compagnie des Alpes is leider op de Belgische pretparkenmarkt dankzij de parken Walibi Belgium, Aqualibi en Bellewaerde Park.

Meer informatie op www.compagniedesalpes.com

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel