Gemeente Mook & Middelaar


Speelruimteplan; terinzagelegging en informatieavond

De gemeente Mook en Middelaar heeft de wens om tot een nieuw speelruimtebeleid te komen waarin nieuwe uitgangspunten worden geformuleerd voor goede, veilige, aantrekkelijke en kindvriendelijke speelvoorzieningen. Het ingenieursbureau OBB in Deventer is benaderd om een plan te maken speciaal gericht op onze gemeente.

In de afgelopen maanden is er hard aan het plan gewerkt met de ondersteuning van kinderen, jongeren en andere bewoners van onze gemeente.

Om iedereen die betrokken is geweest nog eenmaal de kans te geven om zich te informeren organiseren wij de volgende bijeenkomsten:

Voor de kinderen die hebben meegedaan aan de rondgang is er een bijeenkomst op woensdag 14 januari van 15.00-16.00 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis. Kinderen en ouders zullen hiervoor nog persoonlijk worden uitgenodigd via de scholen.

Voor jongeren, belanghebbenden, bewoners die hebben meegedaan aan de enquêtes en andere belangstellenden isl er op 14 januari een inloop avond van 19.30-21.00 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis. Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen en zich te informeren over de plannen. Er zal een speelruimtespecialist van OBB aanwezig zijn om eventuele vragen toe te lichten.

Vanaf 16 december 2008 ligt het plan gedurende 4 weken ter inzage bij de publieksbalie (tot en met 14 januari 2009). Vanwege de aangepaste openingstelling rondom de feestdagen is het plan eveneens op onze website gepubliceerd. Gedurende deze termijn heeft iedereen gelegenheid om schriftelijk te reageren.

Reacties kunnen gestuurd worden naar: Postbus 200, 6585 ZK Mook. Of per email naar: bregje.martens@mookenmiddelaar.nl of marianne.loonen@mookenmiddelaar.nl.

Na de ter inzage legging wordt het speelruimteplan definitief aan de Raad voorgelegd.


* Mook en Middelaar speelruimteplan.pdf