Ingezonden persbericht

Fabchannel beste entertainment site 2008

Online concert zender Fabchannel.com is vandaag uitgeroepen tot 'beste entertainment site' van 2008. Dit werd bepaald aan de hand van 1,5 miljoen stemmen die internetgebruikers de afgelopen vijf weken achterlieten op Onlineawards.nl.

Als 'beste entertainment site' wordt Fabchannel onderscheiden voor de gebruiksvriendelijke navigatie, het goede design en de aantrekkelijke inhoud van de website.

Na de Europrix en Prix Europa in 2005, de Webby Award in 2006, de W3 en Musikexpress Style Award in 2007 sleept Fabchannel op valreep van 2008 toch ook weer een grote prijs in de wacht. Samen met de releases van het 1000ste concert en de HD studio in Paradiso in de afgelopen weken sluit de Amsterdamse concertportaal 2008 in stijl af.

De Website Van Het Jaar verkiezing is een jaarlijks initiatief, georganiseerd door MetrixLab. Naast de verkiezing voor de beste websites werden ook de populairste sites bekroond. In de categorie entertainment ging deze naar TMF. Verder vielen o.a. Google, Funda, Hyves, Youtube, Rabobank en NU.nl in de prijzen.

www.fabchannel.com/nl
www.onlineawards.nl