Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

EDEN HOTEL DE BROEIERD INTRODUCEERT 15 STYLISH TUINKAMERS

Innovatief hotel verrijkt Twente

Enschede, december 2008 - Eden Hotel De Broeierd introduceert deze maand in hun 15 tuinkamers een volledig nieuw interieur. De restyling van deze tuinkamers past volledig in de visie van Eden Hotel De Broeierd om faam te maken met spraakmakende interieurs. Deze zomer heropende in het hotel de culinaire trendy Bistro De Broeierd haar deuren. Net als voor de Bistro tekenden de interieurarchitecten van Dubbel M voor het ontwerp waarbij gekozen is voor een strakke maar warme vormgeving.

Tuinkamers met privé terras
Wat de tuinkamers uniek maakt is dat ze allemaal beschikken over een eigen terras waar het in de zomer onder de schaduw van de bomen goed vertoeven is. Ook hebben alle kamers een plat LCD scherm en een heerlijke fauteuil. De grote bedden (1 meter breed en 2.10 meter lang) zorgen voor net dat beetje extra comfort. Het vrij hangende bureau is bijzonder ruim om zo de zakelijke bezoeker een comfortabele werkplek te bieden. Dubbel M (www.dubbelm.nl) koos voor twee tapijt soorten en behang in de kleuren grijs en zwart dat zorgt voor een fris effect. "Maar ook een ruimtelijk effect, dat aanleiding geeft tot gespreksstof onder gasten", aldus Thomas Kahnt, General Manager van het hotel. "Wij zijn trots om twee jaar na overname door de Eden Hotel Group weer een vernieuwing te kunnen realiseren. Dat zijn wij onze omgeving, in Twente draait het steeds meer om innovatie, verplicht".

Bistro de Broeierd
Bistro De Broeierd, het restaurant van het Eden Hotel De Broeierd, bevindt zich in de oudste herberg van Twente. Het biedt toegankelijke en hoogwaardige culinaire creaties, sfeer en historie op één locatie. Bistro De Broeierd heeft een uitdagend interieur, een spannende kaart met zowel, een vriendelijk geprijsde wijnkaart - met wijnen per half glas voor de Bob-, perfecte mogelijkheden voor groepen en gratis parkeergelegenheid. Voor meer informatie zie: www.bistrodebroeierd.com.

Eden City Hotels
Met meer dan 1900 kamers in hotels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Eindhoven, Den Haag, Zutphen, Maastricht en Emmen, plus diverse spraakmakende restaurants en concepten, zoals Café Americain, Simply Bread en FLO Amsterdam, weet Eden Hotel Group voortdurend vernieuwend, flexibel en verrassend zowel de zakelijke als leisure markt te bedienen. De Eden Hotel Group is daarmee een van de grotere, onafhankelijke hotelondernemingen van ons land. Het Nederlandse familiebedrijf is in 1977 opgericht door de familie Dijkstra. Onder de naam Eden City Hotels exploiteert de groep in de centra van de belangrijkste Nederlandse steden 16 vier- en driesterren hotels onder de Eden vlag. Bovendien is de Eden Hotel Group eigenaar en exploitant van Holiday Inn Eindhoven. Het vastgoed van de hotels is voor het overgrote deel in eigendom. Dankzij een platte organisatiestructuur kan steeds snel worden ingespeeld op de wensen van de gasten en klanten, waardoor de Eden hotels bekend staan om de hoge mate van gastvrijheid, service en een up to date product. Voor reserveringen en meer informatie zie www.edencityhotels.com.