Gemeente Alkemade


Afscheid huidige colleges en raden Alkemade

04-12-2008

Op 1 januari 2009 fuseren de gemeenten Alkemade en Jacobswoude en ontstaat de gemeente Kaag en Braassem. Dat betekent dat de besturen en raden van de gemeente Alkemade en de gemeente Jacobswoude afscheid nemen. U bent van harte uitgenodigd bij deze afscheiden aanwezig te zijn

Afscheid in Alkemade
Op maandag 15 december wordt tijdens een openbare bijzondere vergadering van de gemeenteraad officieel afscheid genomen van de leden van de raad van Alkemade, de wethouders; de heer Uit den Boogaard, de heer Schoonderwoerd, de heer Van Velzen en de gemeentesecretaris de heer Theuns. Vanaf 14.30 uur bent u welkom in het gemeentehuis van Alkemade aan het Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Het officiële gedeelte begint om 15.00 uur. Aansluitend, van 17.00 tot 18.00 uur, is er gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen.

De heer Meerburg neemt tijdens een feestelijke bijeenkomst op vrijdag 19 december 2008 officieel afscheid. Vanaf 15.00 uur bent u welkom in het gemeentehuis van Alkemade. Het officiële gedeelte begint om 15.30 uur. Aansluitend, van 17.00 tot 18.30 uur, is er gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van de heer Meerburg.

Afscheid in Jacobswoude
Op donderdag 18 december wordt officieel afscheid genomen van de leden van de raad van Jacobswoude, de wethouders: mevrouw Verhagen en de heer Vink en van burgemeester Wiebosch-Steeman. Om 16.00 uur wordt tijdens een openbare bijzondere vergadering van de gemeenteraad officieel afscheid genomen van de leden van de raad van Jacobswoude, om 19.00 volgt een openbare bijzondere vergadering van de gemeenteraad waarin officieel afscheid genomen wordt van burgemeester Wiebosch-Steeman en de wethouder Verhagen en Vink. Tijdens de afscheidsreceptie kunt u vanaf 20.30 uur persoonlijk afscheid nemen van de raadsleden en het college van Jacobswoude.