Gemeente Tiel


Wijkschouw in Kapel - Avezaath

In het kader van het wijkgericht werken in Tiel wordt op 16 december 2008 een terugkoppeling van de wijkschouw georganiseerd in Kapel-Avezaath. Wijkcontactwethouder Gradisen komt met een aantal vakambtenaren op bezoek om de wensen te beantwoorden vanuit de wijkschouw van 10 juli j.l. Belangstellende bewoners zijn hierbij van harte uitgenodigd.

U bent welkom vanaf 19.30 uur in de basisschool de Hoge Hof/De Toverboom.

Op de agenda staan o.a. de terugkoppeling van de wijkschouw, de herinrichting van het plein en de aanleg van wandelpaden.

Bij een wijkschouw komt de wijkcontactwethouder en een aantal vakambtenaren naar de wijk om met de wijkorganisatie een aantal onderwerpen te bespreken die voor de wijk van belang zijn. Meestal bestaat de wijkschouw uit een rondgang door de wijk gevolgd door een overleg met de wijkorganisatie. Op deze wijze kan de gemeente zien en horen wat er speelt in wijk of dorp.

De wijkschouw van 10 juli j.l. is in overleg met de dorpsraad en de gemeente Tiel tot stand gekomen.

Wanneer u de terugkoppeling van deze wijkschouw wilt bijwonen wordt u verzocht zich van tevoren even aan te melden bij de heer Loosschilder van de gemeente Tiel. Dit kan telefonisch (0344-637451) of via de mail (jloosschilder@tiel.nl).

Laatst bijgewerkt: 02 december 2008