Gemeente Noordwijkerhout

9/12/2008 - Openbare bijeenkomst Samenwerking Bollengemeenten

In opdracht van de gemeenten Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout doet Ernst & Young onderzoek naar verdergaande niet-vrijblijvende samenwerking tussen deze drie gemeenten. Daarnaast heeft Noordwijkerhout opdracht gegeven aan Ernst & Young om ook een onderzoek te verrichten naar de bestuurskracht van de gemeente Noordwijkerhout.

In het kader van het eerste onderzoek organiseert Ernst & Young een bijeenkomst in elk van de drie gemeenten om met mensen uit het maatschappelijk middenveld, het bedrijfsleven en de inwoners van gedachten te wisselen over de samenwerking tussen de drie gemeenten. In de gemeente Noordwijkerhout wordt in dezelfde bijeenkomst ook tijd ingeruimd om ideeën en meningen uit te wisselen over de bestuurskracht van Noordwijkerhout.
Programma
Deze bijeenkomst vindt voor de gemeente Noordwijkerhout plaats op dinsdag 16 december 2008 van 19.30 uur tot 22.00 uur in de hal van het gemeentehuis van Noordwijkerhout. Het programma is als volgt:
* 19.30 uur tot ± 20.45 uur: Onderzoek samenwerking Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout

* Korte pauze

* 21.00 uur tot 22.00 uur: Bestuurskrachtonderzoek Noordwijkerhout

De bijeenkomst heeft een openbaar karakter en iedereen is van harte welkom.

Informatie
Meer informatie over het onderzoek van Ernst & Young naar de samenwerking tussen de gemeenten Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout kunt u vinden op de website www.samenwerkingbollengemeenten.nl via "actueel" en "nieuwsbrieven".