Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Speciale bijeenkomst voor Paul Vierboom

op het, mede door Pauls inzet opgeknapte, pleintje aan de Zenostraat

Beste familie, vrienden, buurtgenoten, collegas of relaties van Paul Vierboom,

Zoals je waarschijnlijk weet heeft Paul in juli 2008 te horen gekregen dat hij een ongeneeslijke vorm van longkanker heeft. Dit slechte nieuws was voor Paul en zijn gezin en voor ons allemaal een grote klap. Hoewel hij medicijnen slikt die gelukkig goed aanslaan, is zijn levensverwachting helaas beperkt.

Iedereen kent Paul als een zeer sociaal bewogen persoonlijkheid. Hij is een fijn mens voor zijn familie en zijn vriendenkring en ook heeft Paul zeer veel betekend voor o.a. zijn buurt, zijn school en zijn handbalvereniging.
De Gemeente Rotterdam en de buurtbewoners van Lombardijen willen Paul voor deze verdiensten eren en bedanken en dit gaat gebeuren op de volgende twee bijeenkomsten:


- op 11 december krijgt Paul van de Gemeente Rotterdam de Vrijwilligersspeld uitgereikt; de uitreiking en het aansluitende feest vinden plaats in de Cruise Terminal in Rotterdam vanaf 20.30 uur. en

- op 19 december vanaf 18.00 uur vindt een speciale bijeenkomst plaats op het, mede door Pauls inzet opgeknapte, pleintje aan de Zenostraat; wat er precies gaat gebeuren blijft voor Paul en jou nog even een geheim.

Wij zouden het heel fijn vinden als zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn op de bijeenkomst op 19 december. Je bent die dag van harte welkom vanaf 18.00 uur tot 19.30 uur op het pleintje aan de Zenostraat. Het officiële gedeelte begint om 18.30 uur en er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Op de achterzijde van deze uitnodiging vindt u de locatiegegevens van het pleintje.

Mede namens Mieke, Rianne, Floor en Jasper,
Met vriendelijke groet,
Marco Jut

Platostraat 252
3076 BS Rotterdam
tel: 010 4195674 of 06 53764722
e-mail: m.jut@upcmail.nl
P.S. Paul is op de hoogte van beide activiteiten.