Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Tilburg, 16-12-2008

Tilburger verdacht van verduistering trailer met computers

TILBURG - De politie heeft vanmorgen even na 06.00 uur in een woning in Tilburg Noord een 20-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op 13 december jl. een trailer met onder andere
computerapparatuur te hebben verduisterd. De geschatte buit bedraagt ongeveer 150.000 Euro.

Met het opnemen van een aangifte stelde de politie een onderzoek in naar aanleiding van een diefstal van een trailer, voorzien van computers en andere elektronische goederen van een bedrijfsterrein aan de Emma Goldmanweg in Tilburg. Onderzoek wees uit dat de 20-jarige verdachte, een medewerker van het bedrijf, daar een mogelijke
betrokkenheid in heeft. De man is ingesloten op het bureau.

Man bedreigt medewerker bedrijfsbeveiliging

TILBURG - DE politie heeft gisteravond tegen 21.00 uur bij een supermarkt aan de Broekhovenseweg een 21-jarige Tilburger aangehouden voor bedreiging. De man die eerder door medewerkers van de beveiliging de deur gewezen was omdat hij een winkelverbod negeerde bedreigde het personeel woordelijk met de dood toen hij voor de tweede keer in de winkel gezien werd. De politie werd gewaarschuwd die de verdachte mee naar het bureau nam. Op het bureau ontkende hij.

Jongeren spuiten graffiti

MOERGESTEL - De politie stelt een onderzoek in na een ontvangen melding van het aanbrengen van graffiti op straatmeubilair verspreid in Moergestel. Op zowel betonnen banken, een container, en een fietsenstalling trof de politie gespoten en geschreven tags aan. Het onderzoek wees uit dat een groepje minderjarigen, afkomstig uit Moergestel hier mogelijk verantwoordelijk voor zijn. Een 14-jarig meisje is inmiddels door de politie gehoord. Gistermiddag rond 17.30 uur werd een 17-jarige jongen op het politiebureau in Oisterwijk aangehouden.

Winkeldieven lopen tegen de lamp

TILBURG - DE politie heeft gisteravond rond 19.30 uur bij een
elektronicazaak op het Pieter Vreedeplein een 15-jarige jongen uit Berkel-Enschot aangehouden voor winkeldiefstal. Een medewerker van de bedrijfsbeveiliging zag dat hij in de winkel de verpakking van een MP3 speler vernielde om het apparaatje weg te kunnen nemen. Voorbij de kassa werd hij aangesproken en overgedragen aan de gewaarschuwde agenten.

TILBURG - Bij een supermarkt aan de Broekhovenseweg liep gistermiddag rond 16.30 uur een 61-jarige Tilburger tegen de lamp toen hij diverse levensmiddelen niet afrekende bij de kassa. Een medewerker van de winkel zag dat de man meerdere goederen in zijn jaszak stopte en de winkel wilde verlaten. De man bekende de diefstal.

TILBURG - Bij een supermarkt aan het Korvelplein liep een 55-jarige inwoner uit Goirle tegen de lamp toen hij een levensmiddel niet bij de kassa ter betaling aanbood. De man verklaarde dat het goed vergeten was te betalen.

Politie arresteert Oisterwijker na lokaalvredebreuk

OISTERWIJK - De politie heeft gisterochtend rond 03.30 uur in het Asielzoekerscentrum aan de Kivietsblekweg een 20-jarige Oisterwijker aangehouden voor huisvredebreuk. De man, die een ontzegging heeft voor het gehele terrein vertoefde de laatste week meerdere keren op het terrein van het centrum. Gisterochtend weigerde hij, na hem diverse malen gevraagd te hebben te vertrekken, te gaan. Ook na een vordering van de politie hield de man voet bij stuk. Hierop werd hij aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Minderjarigen opgepakt zonder vervoersbewijs

TILBURG - De politie heeft vanmorgen rond 07.00 uur op het perron van het Centraal Station aan de Spoorlaan vier minderjarigen van 16 en 17, afkomstig uit Tilburg aangehouden omdat ze niet in het bezit waren van een geldig vervoersbewijs. Agenten werden geïnformeerd door
medewerkers van een beveiligingsbedrijf die de jongeren tot drie keer toe gesommeerd hadden te vertrekken.

Bromfietser gewond bij verkeersongeval

TILBURG - Bij een verkeersongeval raakte vanmorgen op de rotonde Lage Witsiebaan met de Reitse Hoevenstraat een 16-jarig meisje gewond. Ze is met nekklachten overgebracht naar het Twee Steden Ziekenhuis in Tilburg.

Vanmorgen rond 08.15 uur reed een 21-jarige automobiliste uit Tilburg met haar auto vanuit de Postelse Hoeflaan richting de Lage Witsiebaan. Op de rotonde zag ze de voor haar van links komende 16-jarige
bromfietser over het hoofd. Tussen beiden ontstond een aanrijding waarbij het slachtoffer op de grond viel.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 16-12-2008 12:03 | © Regio Midden en West Brabant |