Gemeente Dalfsen

Wie ontwikkelt het Waterfront?

Het Waterfront in Dalfsen. Een gebied dat ligt tussen het centrum van het dorp en de rivier de Vecht. Een bijzondere locatie, naast het nieuwe gemeentehuis, aan het water. Dit gebied wordt in de komende jaren ontwikkeld. Welke projectontwikkelaar dat mag gaan doen, wordt bepaald door de gemeenteraad van Dalfsen. Er is een ontwikkelcompetitie uitgeschreven en van de vijf ontwikkelaars hebben twee de opdracht gekregen om hun plan verder uit te werken.

Op deze website leest u alles over de ontwikkelcompetitie, de plannen van de beide projectontwikkelaars en krijgt u het laatste nieuws over het Waterfront. De gemeenteraad van Dalfsen wil graag van u weten naar welke ontwikkelaar uw voorkeur uitgaat. Ook dat kunt u via deze website kenbaar maken, door te stemmen op de poll.

Ter inzage

Vanaf 15 december liggen de plannen voor het Waterfront ter inzage. In het gemeentehuis in Dalfsen kunt u de maquettes van de twee projectontwikkelaars bekijken. Ook staan er informatiepanelen.

Brochure

Speciaal voor het Waterfront is een brochure ontwikkeld. In deze brochure vindt u informatie over de plannen van beide ontwikkelaars, over de uitgangspunten voor de ontwerpen en achtergrondinformatie over de totstandkoming.

De brochure is in de week van 15 december 2008 huis-aan-huis verspreid. Heeft u een nee/ja sticker of een nee/nee sticker op uw brievenbus? Dan heeft u de brochure niet ontvangen. U kunt een exemplaar afhalen op het gemeentehuis in Dalfsen. Ook kunt u de brochure hieronder downloaden.

Krijg je eigen - Open brochure

Brochure Waterfront 15-12-2008 Bestandsgrootte: 1.964 K auteur: gemeente Dalfsen