Gemeente Valkenswaard

Kerstkaartenactie in het Gegraaf

Kerstkaartenactie in het Gegraaf

De werkgroep Communicatie en Betrokkenheid van het Wijkontwikkelingsplan 't Gegraaf heeft een kerstkaartenactie georganiseerd. Er zijn kerstkaarten gemaakt in de vorm van kleurplaten. Die zijn ingekleurd door kinderen van de creativiteitsclub onder leiding van mevrouw M. Leijten van Stichting de Hijskraan in 't Gegraaf.

Vervolgens is op zaterdag 13 december aan bezoekers van 't winkelcentrum in 't Gegraaf gevraagd om de ingekleurde platen te voorzien van een nieuwjaarswens. De werkgroep Communicatie en Betrokkenheid stond die dag enkele uren met een speciaal kerststandje bij de supermarkt. Alle kerstkaarten zijn in een kerstboom gehangen en deze wordt deze week overhandigd aan mevrouw B. de Kort van Stichting de Boodschappenmand in Valkenswaard. Klanten van de Boodschappenmand kunnen allemaal een kaart met een nieuwjaarswens uitzoeken bij het afhalen van hun voedselpakket.

De kerstactie is mogelijk geworden dankzij de medewerking van Stichting de Hijskraan, tuincentrum Valkenswaard, supermarkt EMTE en bakkerij Van Beek.

Kerstkaartenactie 't Gegraaf | fotograaf: Heidi Wils

Op de foto ziet u de werkgroep Communicatie en Betrokkenheid van het wijkontwikkelingsplan 't Gegraaf afgelopen zaterdag tijdens de kerstkaartenactie.
Foto: Heidi Wils