Nieuwe partners Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn NV

16/12/2008 16:35

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn N.V.

Den Haag, 16 december 2008 - Per 1 januari 2009 zullen mr. M.F. (Maryse) Mesu-Abbekerk (40), mr. E.C. (Elisabeth) Pietermaat (33) en mr. R.A. (René) Spit (38) als partners toetreden tot advocaten- en notarissenkantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn NV.

Maryse Mesu is sinds 1993 als advocaat verbonden aan Pels Rijcken, en maakt deel uit van de sectie Vastgoed advocatuur. Zij is gespecialiseerd in het (civiele) commerciele vastgoedrecht, waarbij met name het huurrecht, koop, sale/lease-back, projectontwikkeling, (erf)pacht en eigendomsverhoudingen tot haar werkterrein behoren.

Elisabeth Pietermaat is in 2000 als advocaat bij Pels Rijcken in dienst getreden. Elisabeth is werkzaam in de sectie Algemeen bestuursrecht. Haar praktijk concentreert zich op het economisch bestuursrecht (regulering) en de algemeen bestuursrechtelijke praktijk. Haar reguleringspraktijk betreft vooral het telecommunicatie- en het energierecht.

René Spit trad in 2003 als kandidaat-notaris bij Pels Rijcken in dienst, en is sindsdien werkzaam in de sectie Notarieel vastgoed en familierecht. Zijn specialisatie ligt op het gebied van het commercieel vastgoedrecht, in vele gevallen in nauwe samenwerking met de advocaten van Pels Rijcken. Voorts heeft hij zich verregaand gespecialiseerd in de omzet- en overdrachtsbelasting problematiek van vastgoedtransacties.

Met de toetreding van Maryse Mesu, Elisabeth Pietermaat en René Spit kent Pels Rijcken per 1 januari aanstaande 43 partners.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.pelsrijcken.nl