Gemeente Sint-Oedenrode


(16-12-2008) Judith Smits - 08-12-09 besluitenlijst opb.doc Page 1 OPENBARE Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 9 december 2008 pagina 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­ van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering
dd. 2 december 2008

2. BEZ Startnotitie invulling gedeelte park Instemmen met de inhoud van de startnotitie en deze Akkoord. Kienehoef. voorleggen aan de raad.
3. OSZ-FIN Vrijwilligersverzekering. Bij de VNG Verzekeringen een VrijwilligersBasisPolis en Akkoord. een PlusPolis afsluiten miv 1-1-2009.
4. PBZ-BW Gouden Leeuw. 1. dhr. v. Stiphout schriftelijk verzoeken zijn oude Akkoord. bouwaanvraag in te trekken; 2. hem tevens verzoeken een nieuwe bouwaanvraag in te dienen met inbegrip van twee appartementen; 3. de art. 19 lid 2 WRO procedure op basis van het oude vrijstellingsverzoek opnieuw opstarten en dhr. v. Vessem in kennis stellen van het ontwerp- vrijstellingsbesluit.
5. PBZ-BW Aanbrengen kunstwerken door Vergunning verlenen voor twee voetgangersbruggen en Akkoord. Kunststichting. een sculptuur.
6. PBZ-BW Verkopen bedrijfswoning Lieshoutseweg Makelaar erop wijzen dat woning bewoont mag worden Akkoord. 72A strijd met bestemming. ten dienste van het bedrijf. Gebruik van deze woning niet als bedrijfswoning is in strijd met de bestemming.
7. PBZ-BW Mantelzorgverzoek fam. De Haan, Schriftelijk reageren op de brief van fam. De Haan en hen Akkoord. Koevering 8. daarin nogmaals wijzen op de enige mogelijkheid een schetsplan in te dienen voor de realisatie van een tijdelijke mantelzorgwoning in de bestaande bebouwing.
8. SLZ-EVO Bede school-ontwikkeling. 1. instemmen met de notitie "Visie en doelen voor alle 1. akkoord; brede scholen in Sint-Oedenrode"; 2. ingestemd wordt voor 2. een keuze maken uit de voorgestelde scenario's. opbouwwerker/ coördinator brede school voor 2 jaar voor 20 uur per week, daarna evalueren.

(16-12-2008) Judith Smits - 08-12-09 besluitenlijst opb.doc Page 2 OPENBARE Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 9 december 2008 pagina 2


9. SLZ-IG Ruit rond Eindhoven: varianten 1. de gemeente Laarbeek melden dat we niet instemmen Akkoord met schrijven aan Laarbeek. met hun voorkeur voor de Noordelijke variant; gem. Laarbeek. 2. de gemeente Laarbeek ons ongenoegen melden over de gang van zaken; 3. de reactie naar Laarbeek in overleg met PBZ-BW vormgeven; 4. het SRE van de reactie aan Laarbeek in kennis stellen.
10. SLZ-IG Herinrichting Borchmolendijk, De raad voorstellen: Akkoord. programma van eisen. 1. de bovengrondse herinrichting van de Borchmolendijk te laten uitvoeren met de ter inzage liggende kaders (programma van eisen incl. globale tekening); 2. de noodzakelijke rioleringswerkzaamheden te laten verrichten; 3. de daarvoor al gereserveerde en beschikbare middelen in te zetten.
11. BEZ-HZ Stillegging Sterrebos 13. Stilleggingsbesluit Sterrebos 13 bekrachtigen. Akkoord.
12. OSZ Nieuwjaarsreceptie. 1. instemmen met het houden van de nieuwjaarsreceptie Akkoord. op 5 januari 2009 van 17-19 uur; 2. instemmen met het voorgestelde programma.
13. OSZ-JZ Beslissing op bezwaarschrift A. Kersten Het bestreden besluit in stand laten en de daarbij Akkoord. (evenement: Elvisdag). ontbrekende evenementenvergunning alsnog in procedure brengen (voor de resterende vier jaar).
14. OSZ-JZ Bezwaarschrift B. der Kinderen Besluiten tot het handhaven van het intrekkingsbesluit Akkoord. Projectontwikkeling bv tegen intrekken onder verbetering van de grondslag. bouwvergunning.

15. OSZ-JZ Bezwaarschrift H.v. Riel, Lieshoutsedijk Besluiten tot het handhaven van het stilleggingsbesluit Akkoord. 37 tegen stillegging onder (gedeeltelijke) verbetering van de grondslag. bouwwerkzaamheden.

16. PBZ-BW Brief mevr. E. Thijssen om verruiming Instemmen met antwoordbrief en deze ter kennis brengen Akkoord. van de bedrijfsmogelijkheden vanwege van de raad. een aantal bedrijfstechnische redenen.
17. PBZ-WIZ Training/cursus klantmanagers Wmo en 1. akkoord gaan met de training "klantgericht werken" Akkoord. WWB. voor de klankmanagers Wmo en WWB; 2. akkoord gaan met de cursus "de klantvraag Wmo breed" voor de klantmanagers Wmo; 3. de totale kosten ad 13.975,-- tlv het voor dit jaar beschikbaar gestelde restant invoeringsbudget Wmo brengen.

(16-12-2008) Judith Smits - 08-12-09 besluitenlijst opb.doc Page 3 OPENBARE Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 9 december 2008 pagina 3


18. SLZ-EVO Sportgala 2009. Instemmen met: Akkoord.
1. de organisatie van het Sportgala 2009 op vrijdag 13 maart 2009 in cultureel educatief centrum Mariëndael;
2. het voorgestelde programma.