Politie Midden- en West Brabant

"Teamchef Wil Nuij gaat nieuwe uitdaging aan"

ETTEN-LEUR: Naar nu bekend is geworden gaat Teamchef Wil Nuij van het politieteam Etten-Leur, Rucphen en Zundert een nieuwe uitdaging aan binnen het politiekorps Midden- en West-Brabant.
Nuij gaat per 1 januari 2009 aan de slag bij de staf van het district Breda. Hij gaat zich daar bezighouden met een aantal organisatorische en veiligheidsvraagstukken die nu nog onvoldoende aandacht krijgen.

Wil Nuij heeft in zijn twee en een half jaar als teamchef in het politieteam Etten-Leur e.o. eerst de fusie van de oude politieteams Etten-Leur, Zundert en Rucphen begeleid en daarna was hij de eerste teamchef van het ontstane nieuwe team. Daarvoor was hij in totaal een kleine 15 jaren teamchef in diverse districten en teams. Zo was hij onder andere langere tijd chef van het team Gilze en Rijen. Wie Wil Nuij opvolgt als teamchef in Etten-Leur, is nog niet bekend.
"Ik heb een lange tijd bij diverse teams als chef gewerkt, het was nu, nu men mij dit vroeg te gaan doen, tijd voor iets anders, iets nieuws", zegt Nuij. "Binnen de politie is er nog zoveel ander leuk werk te doen en daar ben ik, na zo'n lange tijd als Teamchef wel aan toe!"