Gemeente Heerhugowaard


W. de Vries kreeg een kininklijke onderscheiding

Onderscheidingen

Drie Heerhugowaarders hebben in december een onderscheiding gekregen.

W. de Vries (foto)
De heer W. de Vries (72) is op 16 december benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
De heer De Vries was van 1966-1994 penningmeester en daarna voorzitter van het kerkkoor St. Caecilia 't Kruis; tevens vervangt hij de dirigent wanneer deze afwezig is. Ook was hij penningmeester van de Carnavalsvereniging De Tjibbe Tjobbers en oprichter van- en vrijwilliger bij Ouderen van Vroeger.
1997 tot heden is meneer De Vries kerkvrijwilliger bij het verzorgingstehuis Zuyderwaert. Hij assisteert bij de kerkdienst op vrijdagochtend; waar hij onder andere het kerkkoor dirigeert. Hij heeft ook een cd met kerkmuziek gemaakt.
De onderscheiding is hem bij uitzondering tussentijds uitgereikt in verband met zijn gezondheidstoestand.

J.C. Krumperman
De heer Krumperman (61) heeft op 9 december de zilveren reiger van de gemeente Heerhugowaard ontvangen. De heer Krumperman was 12,5 jaar voorzitter van de commissie voor de bezwaarschriften. In augustus heeft hij afscheid genomen. Hij heeft zijn werk altijd met heel veel toewijding gedaan en was echt een aanwinst voor de commissie voor bezwaarschriften. Daarom heeft hij de zilveren reiger ontvangen.

C.H.M. Bergisch
Mevrouw Bergisch (55) heeft op 10 december de zilveren reiger van de gemeente Heerhugowaard ontvangen. Mevrouw Bergisch is tien jaar lid geweest van de dorpsraad De Noord, waarvan het laatste jaar als voorzitter. Zij heeft zich met veel energie en betrokkenheid ingezet voor onder andere het wijkontwikkelingsplan Kompas op de Noord. Ook was zij in De Noord actief in verschillende andere functies voor het algemeen belang.

16-12-2008