NIEUWE SERIE: DE EÉNVANDAAG KERSTKAART

In de week voor kerst keert EÉNVANDAAG terug naar mensen uit eerdere reportages, die in de afgelopen tijd hun leven dramatisch zagen veranderen.

In de eerste aflevering op dinsdag 16 december zien we Arian Visser terug. Toen we Arian voor het eerst ontmoetten, stond hij oog in oog met de dood. Arian lijdt aan taaislijmziekte en stond op de wachtlijst voor nieuwe longen. In deze kerstperiode zoekt EÉNVANDAAG hem weer op. Arian heeft inmiddels nieuwe longen. Hoe is het hem vergaan?

Ook keert EÉNVANDAAG terug naar asielzoeker Eric Fuanani uit Klundert. Met hem maakten we een reportage toen hij op het punt stond uitgezet te worden naar Congo. Is het Klundert of Congo geworden? En hoe is het met zijn voetbalcarrière afgelopen?
Andere mensen die EÉNVANDAAG een kerstkaart stuurt zijn onder anderen de ouders van de overleden Tayina Hochstenbach. Haar ouders strijden nog altijd voor het Medisch Tuchtcollege met de artsen die zij verantwoordelijk houden voor de dood van hun kind.

En hoe is het met de Palestijnse arts Ashraf? Hij kwam vorig jaar vrij, na acht jaar onschuldig in Libie te hebben vastgezeten. Ashraf moest kiezen tussen een toekomst in Nederland of Bulgarije. Hoe gaat het nu met hem?
De EÉNVANDAAG Kerstkaart: dagelijks vanaf dinsdag 16 december.

Voor meer informatie: www.eenvandaag.nl

Televisie
EÉNVANDAAG
Vanaf dinsdag 16 december (dagelijks)
Nederland 1 - 18.20 uur