Mojo Concerts

Counting Crows

Als je als buitenlandse band vier keer binnen één jaar terug komt om op te treden op Nederlandse bodem, moet je wel razend populair zijn. En dat zijn de Counting Crows zeker, want na Pinkpop, Concert at Sea en Rockin' Park is de Amerikaanse band aan het einde van 2008 in de Brabanthallen in Den Bosch te bewonderen.

Naast fijne grote hits als Mr Jones, Big Yellow Taxi en Accidentally in Love speelt de groep rondom zanger Adam Duritz ook nieuw materiaal van het onlangs verschenen album Saturday Nights & Sunday Mornings. De Nederlandse versie bevat de bonustrack Wennen Aan September: een duet met de Zeeuwse band Bløf waarmee ze in 2004 met het juweeltje Holiday in Spain op nummer één terecht kwamen.

Het voorprogramma is in handen van maar liefst twee bands. The Hold Steady brak onder leiding van gitarist/zanger Craig Finn met het album Boys And Girls In America door bij het grote publiek. Het nieuwe album Stay Positive is onlangs uitgekomen.

De tweede band die het voorprogramma gaat verzorgen is Mêlée. Deze nieuwe Amerikaanse belofte heeft onlangs het nieuwe album Devils & Angels uitgebracht. De hitsingles Built To Last en Imitation zijn afkomstig van dit tweede Mêlée album.
Artiesten
Counting Crows Special guest: Mêlée, The Hold Steady Zie ook
http://www.countingcrows.com
Datum Shows
16 dec 2008
Counting Crows
Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Bestel tickets
artiest(en) Counting Crows
special guest The Hold Steady, Mêlée
aanvang 19:30 uur
start voorverkoop za, 16 aug 2008
entree 47.50

Over Mojo Over Live Nation Business 2 Business AlgemeneVoorwaarden Colofon
©2003 Mojo Concerts, A Live Nation Company