Ingezonden persbericht


EINLADUNG

Weihnachtsfeier im Goethe-Institut Rotterdam

Dinsdag 16 december 2008, vanaf 19.00 uur
Goethe-Institut Rotterdam, Westersingel 9
Toegang gratis

Graag reserveren via tel. 010-2092090
(c) Goethe-Institut

Ook dit jaar nodigen wij u weer hartelijk uit voor ons kerstfeest in het Goethe-Institut Rotterdam. We hebben Wer früher stirbt, ist länger tot als film gekozen. Regie: Marcus H. Rosenmüller, D 2006
Beiers, Engels ondertitelt
Filmbegin: 19.30 uur
De 11-jaar oude Sebastian leeft samen met zijn vader en broer in een Beiers dorpje. Wanneer hij op een dag hoort dat zijn moeder is gestorven tijdens zijn geboorte, is hij er van overtuigd dat haar dood zijn schuld is geweest. Sebastian ziet zichzelf al voor het vagevuur staan en bedenkt twee mogelijke manieren om de hel te vermijden: een onsterfelijke rockster worden of een nieuwe vrouw vinden voor zijn vader.

Natuurlijk zullen we de klassieke winterdrank Feuerzangenbowle niet achterwege laten en trakteren we weer op Duitse Lebkuchen, Dominosteine, mandarijntjes en noten. We kijken erna uit u te verwelkomen en wensen iedereen die helaas niet kan komen alvast gelukkige feestdagen.

Tijdens de jaarwisseling is het Goethe-Institut Rotterdam gesloten van vrijdag 19 december 2009 t/m zondag 4 januari 2009.

()