Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alphen aan den Rijn, 15 december 2008

Ad Hoc Data bedrijfsadressenleverancier voor België Dataleverancier Ad Hoc Data richt haar pijlen op Europese expansie. Na Duitsland is nu ook België van start gegaan.

Met een totaal van 1 miljoen adressen biedt Ad Hoc Data de meest actuele en complete adressenbestanden van België. Het betreft adressen van zowel bedrijven als (non profit-) organisaties en verenigingen via een online verbinding. Er zijn vele selectiecriteria denkbaar zoals ondermeer bedrijfsgrootte, branche of regio. Daardoor zijn de databestanden uitermate geschikt voor direct mailings, faxmailings, telemarketing acties en e-mail marketing.

Sinds 2007 is Ad Hoc Data al actief op de Duitse markt met in totaal 5 miljoen adressen. Op 1 december jl. werd ook Ad Hoc Data België een feit. In 2009 volgen Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. "Daarmee wordt Ad Hoc Data in 1 klap een grote speler op de Europese markt", zo zegt directeur Jeroen Duvekot.

Ook het productenaanbod op de Nederlandse markt wordt niet uit het oog verloren. Zo voegde het bedrijf in 2007 een belangrijk extra selectiecriterium toe: faillissementen en startende ondernemingen. Duvekot: "Ook in de toekomst zullen wij blijven zoeken naar interessante uitbreidingen van ons product dan wel toepassingen hiervan. Zo zijn wij recent gestart met een nieuwe toepassing genaamd CUBIC. Dit is een SOAP-koppeling tussen de actuele online databestanden van Ad Hoc Data en elk willekeurig softwarepakket voor het vastleggen van bedrijfsgegevens. Denk daarbij bijvoorbeeld aan CRM- en ERP-pakketten." Dankzij deze koppeling worden de eigen bedrijfsgegevens automatisch gesynchroniseerd, ontdubbeld en up- to-date gehouden met de databestanden van Ad Hoc Data.

Ad Hoc Data BVBA is onderdeel van Ad Hoc Data Holding BV in Alphen aan den Rijn, Nederland.

Noot aan de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Cees Staal (Projectmanager)
Halverwege 3
2402 NK Alphen aan den Rijn
Tel. 0172-495525
Fax. 0172-475096
E-mail: cees.staal@adhocdata-online.nl
www.adhocdata.be


---- --